Footballový boulevard – pátek 06.02.2015

Útočník Kevin Mirallas se netají úmyslem odejít z Evertonu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 06.02.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Vedení West Bromwiche rozzlobilo chování útočníka Saida Berahina, který se v rozhovoru netajil úmyslem odejít do jiného klubu. Hráč se možná nevyhne pokutě. (Daily Express, Daily Star)

West Bromwich údajně dokonce přerušil jednání s Berahinem o nové smlouvě. (Daily Telegraph)

Berahinovy komentáře naštvaly také jeho spoluhráče, v kabině se jej prý nyní straní. (Daily Mirror)

Arsenal v lednu jednal o příchodu záložníka Loica Perrina ze St. Etienne, nakonec se rozhodl jej neangažovat. (talksport)

Budoucnost útočníka Manchesteru City Stevana Jovetiče je nejistá poté, co se nedostal na soupisku pro jarní část Ligy mistrů. (Times)

Útočník Kevin Mirallas se v belgických médiích nechal slyšet, že je připraven z Evertonu odejít za novou výzvou. (Liverpool Echo)

Pokud QPR na konci sezony sestoupí z Premier League, pokusí se West Ham přivést obránce Stevena Caulkera. (Daily Mirror)

New York City odmítl možnost podepsat smlouvu se záložníkem Hatemem Ben Arfou, který nemůže kvůli pravidlu FIFA hrát na jaře v evropských klubech. (Daily Mail)

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal chce v létě přivést do klubu za deset milionů liber útočníka Memphise Depaye. (Sun)

OSTATNÍ FÁMY

Tim Sherwood se možná nakonec nestane novým koučem QPR, s klubem se zatím nemůže dohodnout na podmínkách smlouvy. Hoops mu nechtějí dát tříletou smlouvu s celkovým příjmem šest milionů liber. (Daily Express)

Záložníka Jacka Wilshera po jeho aféře s vodní dýmkou čeká další pohovor s trenérem Arsenalu Arsenem Wengerem. (Independent)

Pozice trenéra Hullu City Steva Bruce prý není v ohrožení. (Hull Daily Mail)

Hráči QPR podle zkušeného obránce Ria Ferdinanda netuší, proč se trenér Harry Redknapp rozhodl u týmu skončit. (Sun)

Miliardář a spolumajitel Arsenalu Ališer Usmanov poskytl ruskému fotbalovému svazu půjčku čtyř milionů liber na pokrytí platu trenér reprezentace Fabia Capella, který neviděl výplatu od června 2014. (Sky Sports)

Trenér Chelsea José Mourinho v pátek opět začne mluvit s novináři. (London Evening Standard)

Everton chce zamezit dalším zraněním záložníka Jamese McCarthyho a bude sledovat jeho trénink, stravování i obutí. (Liverpool Echo)

Kapitán Newcastlu Fabricio Coloccini tvrdí, že všichni hráči mají důvěru v trenéra Johna Carvera. (Newcastle Chronicle)

…A JEDNA NAKONEC

Šestiletý fanoušek napsal vlastnoručně psaný dopis trenéru Josému Mourinhovi, ve kterém ho prosí, aby se stal koučem Aston Villy a přivedl si s sebou i útočníka Diegu Costu. (Birmingham Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 05.02.2015