Footballový boulevard – středa 04.02.2015

Novým trenérem QPR by se mohl stát Tim Sherwood, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 04.02.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester City zvažuje podpis smlouvy s útočníkem Dannym Ingsem z Burnley, který bude od léta volný hráč. (Manchester Evening News)

Liverpool údajně objevil skulinu v pravidlech Premier League, která by mu dovolila uzavřít přestup Ingse mimo transferové období. (Daily Mail)

West Ham a další nejmenovaný klub se v poslední den přestupového období snažil získat obránce Sylvaina Distina z Evertonu. (Liverpool Echo)

West Ham už hledá náhradu za Winstona Reida, který patrně v létě odejde, přijít by naopak mohl Kara Mbodj z belgického Genku. (Daily Mirror)

Nová posila Aston Villy Scot Sinclair prohlásil, že by si po zklamání v Manchesteru City přestup do špičkového klubu nyní dvakrát rozmyslel. (Birmingham Mail)

Záložník Malagy Ignacio Camacho prohlásil, že klub ho možná bude muset prodat, na což slyší zejména Liverpool a Arsenal. (Daily Express)

Everton chce v létě podepsat smlouvu se záložníkem Tomem Cleverleym, který je momentálně na hostování v Aston Ville, ale v létě bude volný hráč. (Liverpool Echo)

Útočník Porta Jackson Martínez se prý v létě chystá změnit klub, usiluje o něj kompletní anglická špička. (Daily Star)

Wolverhampton a celá řada dalších druholigových klubů chce na hostování přivést záložníka Jacka Grealishe z Aston Villy. (Birmingham Mail)

OSTATNÍ FÁMY

Nejžhavějším kandidátem na nového trenéra Queens Park Rangers je bývalý kouč Tottenhamu Tim Sherwood. (Guardian)

Vedení QPR údajně neplánovalo po sezoně nabídnout Harrymu Redknappovi nový kontrakt, zkušeného kouče navíc štvalo, že nad přestupy měl dohled Les Ferdinand. (Independent)

Redknapp se plánuje k trénování vrátit už v příští sezoně. (Sun)

Záložník Manchesteru United Adnan Januzaj přiznal, že zatím bojuje s defenzivními nároky, které na něj klade kouč Louis van Gaal. (Guardian)

Nová posila West Bromwiche Darren Fletcher tvrdí, že Manchester United si jej chtěl v kádru ponechat. (talksport)

…A JEDNA NAKONEC

Crystal Palace upustil od záměru zavést poplatek za povinné stravování při zápasech ve výši 100 liber. Majitelé permanentních vstupenek se proti němu vzbouřili. (Croydon Advertiser)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – úterý 03.02.2015