Footballový boulevard – úterý 03.02.2015

Útočník Danny Ings v létě odejde z Burnley do Liverpoolu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 03.02.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Předseda Tottenhamu Daniel Levy těsně před uzávěrkou přestupů osobně zablokoval odchod útočníka Emmanuela Adebayora do West Hamu United. (Daily Telegraph)

Útočník Rickie Lambert odmítl odejít za pět milionů liber do Aston Villy a hodlá se prát o místo v Liverpoolu. (Liverpool Echo)

Trenér Chelsea José Mourinho prý v létě bude chtít přivést do svého týmu obránce Raphaela Varana z Realu Madrid. (Daily Mail)

Manchester United stála každá minuta Wilfrieda Zahy na hřišti 400 tisíc liber. (Daily Express)

Útočník Burnley Danny Ings odmítl možnost odejít do Realu Sociedad, protože v létě chce podepsat jako volný hráč smlouvu v Liverpoolu. (Daily Mirror)

Liverpool se na příchodu Ingse za přibližně pět milionů liber chce dohodnout co nejdřív. (Independent)

OSTATNÍ FÁMY

Záložník Cambridge Ryan Donaldson už má v úterní odvetě FA Cupu slíbený dres Angela Di Marii z Manchesteru United, ale musí svému klubu zaplatit 40 liber za svůj dres, který Argentinci věnuje. (Daily Mail)

Bývalý skaut QPR prý dostal za objevení záložníka Raheema Sterlinga pouhých 50 liber. Anglický reprezentant v roce 2010 přestoupil do Liverpoolu za pět milionů liber. (Brent and Kilburn Times)

Obránce Arsenalu Per Mertesacker prozradil, že tým se po porážce 0:2 se Southamptonem sešel a řešil problémy v defenzivní činnosti. (Daily Star)

Útočník Harry Kane si díky podpisu nové smlouvy s Tottenhamem přijde na 35 tisíc liber týdně. (Sun)

…A JEDNA NAKONEC

Televiznímu expertovi Jamiemu Redknappovi bylo v poslední den přestupového období líto jeho otce Harryho, kterému se nedařilo přivést do QPR nové posily a v přímém přenosu požádal Thierry Henryho, jestli by nepodepsal na Loftus Road smlouvu právě on. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – pondělí 02.02.2015