Footballový boulevard – pondělí 02.02.2015

Emmanuel Adebayor by mohl sezonu dohrát ve Stoke City, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 02.02.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United plánuje ještě před uzávěrkou přestupů přivést Kevina De Bruyna z Wolfsburgu a Matse Hummelse z Dortmundu. (Daily Express)

Obránce Micah Richards odmítne nabídky z Chelsea a Liverpoolu a odejde za trenérem Robertem Mancinim do Interu Milán. (Daily Star)

Everton chce na hostování do konce sezony získat záložníka Adnana Januzaje z Manchesteru United. (Manchester Evening News)

Trenér Stoke City Mark Hughes chce vyztužit ofenzivu týmu příchodem útočníka Emmanuela Adebayora z Tottenhamu. (Daily Mirror)

Southampton finalizuje příchod záložníka Tonnyho Vilheny z Feyenoordu Rotterdam za pět milionů liber. (Daily Mail)

Newcastle se pere s Aston Villou a Tottenhamem o osmnáctiletého záložníka Dele Alliho z MK Dons. (Newcastle Chronicle)

Katarský celek Al Gharafa nabízí West Bromwichi Albion pět milionů liber a další bonusy za útočníka Browna Ideyeho. (Daily Mail)

Crystal Palace zaplatí Boltonu milion liber za příchod záložníka Lee Chung-Yonga, trenér Alan Pardew zvažuje také nákup Lee Tomlina z Middlesbrough. (MailOnline)

Obránce Winston Reid odmítl několik nabídek West Hamu na nový kontrakt a v létě se upíše Tottenhamu. (Daily Mirror)

Záložník Darren Fletcher může ještě do uzávěrky přestupů odejít z Manchesteru United, zájem o něj obnovil West Bromwich. (Manchester Evening News)

Paris Saint-Germain sice odmítl nabídku Manchesteru United ve výši 35 milionů liber za obránce Marquinhose, anglický celek se ale nevzdává. (Sun)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Hullu City Steve Bruce si pochvaluje příchod nového asistenta Mika Phelana, který prý pozvedne všechny v klubu. (Guardian)

Bruce nevěří, že jeho místo je po deseti porážkách ve čtrnácti zápasech v ohrožení. (Daily Telegraph)

Trenér Newcastlu United John Carver se nechce nazývat „dočasným „ řešením a věří, že má důvěru hráčů. (Daily Express)

…A JEDNA NAKONEC

Jeden z uživatelů Twitteru vsadil 10 tisíc liber na to, že jeho klub kvůli přívalu sněhu nestihne připravit hřiště k zápasu – cestu za výhrou mu ale pokazili fanoušci, kteří s odklízením vlastnoručně pomohli. (Daily Mirror)

Pozn: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – neděle 01.02.2015