Footballový boulevard – sobota 31.01.2015

Real Madrid možná přijde o Cristiana Ronalda i Garetha Balea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 31.01.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester City je připraven udělat všechno pro to, aby do svých řad získal Cristiana Ronalda z Realu Madrid. Pokud se prý portugalský křídelník rozhodne opustit Španělsko, Citizens na něj ihned podají rekordní nabídku. (Sun)


Konkurenční Manchester United má zase zájem o druhou největší hvězdu madridského celku - Garetha Balea. Za toho je ochoten v létě zaplatit až 120 milionů liber. (Daily Star)

Portugalský obránce Pepé údajně není spokojen se svým angažmá v Realu Madrid a hodlá tým v nejbližší době opustit. Situaci okolo zkušeného stopera bedlivě sledují zástupci Manchesteru City. (Daily Express)

Trenér Brendan Rodgers z Liverpoolu už si vyhlédl náhradu za odcházejícího záložníka Stevena Gerrarda - je jí šestadvacetiletý středopolař Lars Stindl z Hannoveru. (Talksport)

Arsenal, Liverpool a Manchester United - to všechno jsou kluby, které mají zájem o služby německého křídelníka Marca Reuse z Dortmundu. (Bild)

Hull City je blízko blizoučko hned dvěma posilám - na KC Stadium by měli zamířit Aaron Lennon z Tottenhamu a Dame N´Doye z Lokomotivu Moskva. (Hull Daily Mail)

Nové posily se na poslední chvíli snaží získat také QPR, kouč Harry Redknapp si v druholigovém Wolverhamptonu vyhlédl Bakaryho Saka. (Daily Express)

AS Řím usilovně hledá nového útočníka, italský celek by údajně rád získal jednoho z dvojice Emmanuel Adebayor - Roberto Soldado z Tottenhamu. (London Evening Standard)

Jakmile West Ham dotáhne příchod Darrena Fletchera z Manchesteru United, zbaví se údajně záložníka Marka Nobla. O toho přitom jeví zájem QPR a West Bromwich. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY


Útočník Saido Berahino by měl v nejbližších dnech podepsat novou smlouvu s West Bromwichem Albion. (Daily Mail)

Ačkoliv útočník Fraizer Campbell není spokojen s tím, jak málo šancí v Crystalu Palace dostává, údajně chce v týmu zůstat a o své místo v sestavě bojovat. (Daily Mirror)

Kouč Manuel Pellegrini před sobotním utkáním svého Manchesteru City proti Chelsea odmítl, že by rozhodčí vedli proti londýnskému celku nějakou kampaň. Zároveň prohlásil, že trest pro Diega Costu je zasloužený a španělský útočník by se měl změnit. (Guardian)

Podle bývalého obránce Liverpoolu Jamieho Carraghera udělal záložník Frank Lampard chybu, když se po konci smlouvy s Chelsea upsal konkurenčnímu Manchesteru City. (Daily Mail)

...A JEDNA NAKONEC


Trenér Evertonu Roberto Martínez poprvé přiznal, že jeho tým vážně bojuje o záchranu v Premier League. (Guardian)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - pátek 30.01.2015