Footballový boulevard – pátek 30.01.2015

V dresu West Bromwiche se možná objeví Diego Forlán, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 30.01.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Interu Milán Roberto Mancini má prý zájem přivést do svého týmu záložníka Yayu Tourého z Manchesteru City. (Sky Sports)

Útočník Valencie Pablo Alcacer neřeší zájem ze strany Liverpoolu a raději podepíše novou smlouvu v současném klubu. (talksport)

Tottenham stále věří, že se mu podaří do pondělí vyměnit záložníka Aarona Lennona za útočníka Kevina Mirallase z Evertonu. (Daily Mirror)

Agent záložníka Paula Pogby prohlásil, že hráč v Juventusu Turín dlouho nevydrží, což vzbudilo zájem Manchesteru United a Chelsea. (Daily Star)

Trenér Chelsea José Mourinho prodá útočníka Andre Schürrleho do Wolfsburgu a obratem koupí Juana Cuadrada z Fiorentiny. (Daily Mail)

Mourinho údajně nabídne i 21 milionů liber za útočníka Ennera Valenciu z West Hamu United. (Sun)

Tottenham je údajně ochoten poslat do Stuttgartu kapitána Younese Kaboula za osmnáctiletého útočníka Timo Wernera. (Daily Mirror)

V Manchesteru United nechtěný záložník Anderson jedná o přestupu do brazilského Internacionalu. (Daily Telegraph)

Stoke City uvolní Leicesteru City na hostování do konce sezony obránce Roberta Hutha. (Stoke Sentinel)

West Bromwich by mohl na hostování do konce sezony přivést zkušeného útočníka Diega Forlána z japonského Cerezo Osaka. (Daily Express, Daily Star)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Chelsea José Mourinho se na radu vedení klubu nezúčastní páteční předzápasové tiskové konference. (Independent)

Bývalý předseda Chelsea Ken Bates tvrdí, že příchod Franka Lamparda je ten nejlepší obchod, jaký kdy londýnský celek udělal. (Sun)

Lampardův otec Frank je přesvědčený, že jeho syn nebude případný gól v dresu Citizens na Stamford Bridge slavit. (Daily Mail)

West Ham a Newcastle se podělí o náklady a soukromý let, kterým zrychleně dostanou z afrického šampionátu zpět do Anglie své hráče Cheikhoua Kouyateho a Papisse Cissého. (Guardian)

Předseda Wiganu Dave Whelan se kvůli svým rasistickým a antisemitským gestům musí podrobit nápravné vzdělávací terapii. (Guardian)

Agent útočníka Maria Balotelliho tvrdí, že Ital se změnil a z Liverpoolu odcházet nehodlá. (Daily Mirror)

Po selhání Kevina Mirallase proti West Bromwichi bude v Evertonu opět kopat penalty Leighton Baines. (Daily Telegraph)

Pokud se ale Baines nebude cítit, může pokutový kop přenechat někomu ze spoluhráčů. (Times)

…A JEDNA NAKONEC

Záložníka Manchesteru City Fernanda po jeho letním příchodu do Anglie nejvíc překvapilo, že v Premier League „všichni běhají“. (Manchester Evening News)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 29.01.2015