Footballový boulevard – čtvrtek 29.01.2015

Útočník Emmanuel Adebayor by mohl odejít do Paris Saint-Germain, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 29.01.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Real Madrid údajně chce přivést brankáře Davida de Geu za 18 měsíců, až mu vyprší smlouva s Manchesterem United. (Daily Telegraph)

Paris Saint-Germain chce na hostování do konce sezony přivést útočníka Emmanuela Adebayora z Tottenhamu. (Daily Telegraph)

Swansea uvažuje o nákupu útočníka Rudy Gestedeho z Blackburnu, žádný klub ale zatím nebyl ochoten nabídnout požadovaných šest milionů liber. (Daily Mail)

Liverpool zvažuje letní příchody záložníků Larse Stindla a Leonarda Bittencourta z Hannoveru. (Daily Star)

Kouč Reds Brendan Rodgers rovněž plánuje nabídnout 29 milionů liber za sedmnáctiletého Rubena Nevese z Porta. (Daily Express)

West Ham United údajně nabídl Swansea osm milionů liber za útočníka Bafetimbiho Gomise. (Sun)

V létě by měl do West Hamu zamířit obránce Stephane Hendrie z Hamiltonu, kluby se dohodly na odstupném ve výši jeden milion liber. (Daily Mail)

Útočník Porta Jackson Martinez prý nechce hrát v Anglii, ale v italské Serii A, aspoň to tvrdí jeho agent. (Daily Express)

Aston Villa se vrátila k jednání s Manchesterem City ohledně přestupu křídelníka Scotta Sinclaira k Villans. (Birmingham Mail)

Záložník Manchesteru United Nick Powell by mohl zkusit nastartovat kariéru na hostování v Hullu. (Daily Mirror)

Do Crystal Palace patrně brzy zamíří za 4,75 milionu liber záložník Jordon Mutch z QPR a za 3,4 milionu liber obránce Pape Souare z Lille. (Guardian)

OSTATNÍ FÁMY

Útočník Harry Kane podepíše s Tottenhamem nový kontrakt až do roku 2020. (Sun)

Chelsea je připravená odvolat se proti trestu, který se chystá Fotbalová asociace udělit Diegu Costovi za šlápnutí na Emreho Cana z Liverpoolu. (Times)

Bývalý rozhodčí Mark Halsey tvrdí, že sudí si musejí na Costu dávat pozor, jinak svými šlápnutími někoho brzy zraní. (Sun)

Bývalý záložník Liverpoolu Boudewijn Zenden se obává, že pokud trenér Reds Brendan Rodgers brzy s týmem nevyhraje nějakou trofej, fanoušci se obrátí proti němu. (talksport)

West Ham věří, že unikne trestu ze strany FIFA za to, že nasadil útočníka Diafra Sakha do duelu FA Cupu, i když hráč neodjel na mistrovství Afriky kvůli zranění. (Daily Mirror)

Manchester City navazuje užší spolupráci se Saint Etienne, v budoucnu má snazší cestu k příchodu talentovaných francouzských fotbalistů. (Independent)

Obránce Sunderlandu Billy Jones věří, že nové rozestavení 3-5-2 může týmu fungovat, byť ho považuje za „zranitelné“. (Sunderland Echo)

…A JEDNA NAKONEC

Manchester United oznámil majitelům permanentek, že si musejí koupit vstupenky na opakovaný duel zápasu FA Cupu proti Cambridge United, jinak nemůžou jít na ligový duel se Sunderlandem. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – středa 28.01.2015