Footballový boulevard – úterý 27.01.2015

Záložník Paul Pogba by nakonec přece jen mohl odejít do Anglie, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 27.01.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Brazilec Douglas Costa apeloval na vedení Šachtaru Doněck, aby za něj od Chelsea nepožadovalo nepřiměřenou cenu. (Daily Mirror)

Chelsea a Manchester United mají jistou naději v případě příchodu záložníka Paula Pogby z Juventusu Turín. Šéf Massimiliano Allegri tvrdí, že klub by asi těžko odmítl nabídku ve výši 75 milionů liber. (Metro)

Manchester United zřejmě upustí od snahy přivést záložníka Kevina Strootmana, protože středopolař AS Řím se zranil. (Sun)

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal prý zatrhl přestup záložníka Adnana Januzaje do Paris Saint-Germain, aspoň to tvrdí hráčův agent. (Daily Telegraph)

Southampton se snaží ve Feyenoordu Rotterdam ulovit záložníka Jordyho Clasieho. (Daily Mirror)

Útočník Andre Schürrle patrně nebude v nominaci Chelsea na středeční odvetu semifinále ligového poháru proti Liverpoolu, protože se jedná o jeho odchodu do Wolfsburgu. (Daily Telegraph)

Wolverhampton Wanderers je údajně ochoten prodat křídelníka Bakaryho Saka do West Bromwiche, ale pouze za adekvátní cenu. (Wolverhampton Express)

Birmingham City apeluje na osmnáctiletého záložníka Demaraie Graye, aby si počkal na správnou nabídku na přestup. Druholigový celek už odmítl několik nabídek Bournemouthu. (Daily Star)

Derby County se nepodařilo na hostování přivést záložníky Juniora Hoiletta a Matta Phillipse z QPR, v úvahu ale u obou hráčů připadají přestupy. (Daily Mail)

OSTATNÍ FÁMY

Newcastle ponechá ve funkci trenéra do léta Johna Carvera, pak opět osloví Steva McClarena z Derby County. (Daily Mail)

Trenér Chelsea José Mourinho po ostudném vypadnutí s Bradfordem v FA Cupu vyšle do odvety semifinále ligového poháru nejsilnější možnou sestavu. (Times)

Záložník Cesc Fabregas tvrdí, že Chelsea musí být „bezcitná“, pokud chce vyhrávat trofeje. (Daily Telegraph)

Útočník Didier Drogba chce prý i nadále zůstat v Chelsea a pomáhat klubu vychovávat nové hvězdy. (Daily Express)

Záložník Fabian Delph prozradil, že jeho spoluhráči byli v šoku, když podepsal s klubem nový kontrakt na čtyři a půl sezony. (Guardian)

Kapitán West Hamu Kevin Nolan doufá, že kritici útočníka Andyho Carrola po jeho dobrých výkonech „sní svá slova“. (Daily Express)

Novým asistentem trenéra Hullu Steva Bruce se stane Mike Phelan. (Hull Daily Mail)

…A JEDNA NAKONEC

Výkladový slovník Google nabízí k anglickému slovu „lackadaisical“ jako příklad větu, ve které figuruje obrana londýnského Tottenhamu. Slovo vyjadřuje nedostatek nasazení, odhodlání či lenost. (Independent)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – pondělí 26.01.2015