Footballový boulevard – pondělí 26.01.2015

Tottenham zvažuje nákup útočníka Dannyho Ingse z Burnley, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 26.01.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Barcelonský záložník Sergio Busquets by se přece jen mohl objevit v některém z anglických klubů. (Daily Star)

Arsenal patrně už v pondělí dokončí příchod brazilského obránce Gabriela Paulisty z Villarrealu za 13,5 milionu liber. Opačným směrem zamíří na hostování útočník Joel Campbell. (Daily Telegraph)

Trenér West Hamu Sam Allardyce usiluje o příchod záložníka Darrena Fletchera z Manchesteru United. (goal.com)

West Bromwich finišuje v jednáních o příchodu útočníka Caluma McManamana z Wiganu za 4,5 milionu liber. (Daily Mirror)

Trenér Cardiffu City Russell Slade vyloučil možný odchod útočníka Kenwyna Jonese. (Wales Online)

Chelsea patrně nevyjdou nákupy záložníků Juana Cuadrada z Fiorentiny ani Douglase Costy z Šachtaru Doněck, klub zvažuje jiné možnosti. (goal.com)

Tottenham zvažuje příchod útočníka Dannyho Ingse za 5 milionů liber, situaci monitorují také Chelsea a Manchester City. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Ačkoliv křídelník Nani stráví celou sezonu na hostování ve Sportingu Lisabon, stále věří v pokračování v dresu Manchesteru United. (Daily Mail)

Trenér Chelsea José Mourinho se obává, že jeho tým může v boji o titul doplatit na užší kádr. (Independent)

Bývalý forvard Newcastlu United Alan Shearer prohlásil, že trenér Louis van Gaal vytlačil ze hry Manchesteru United veškeré myšlenky. (Sun)

Záložník Juan Mata ovšem tvrdí, že Manchester United pod vedením Van Gaala hraje „útočný“ fotbal. (Manchester Evening News)

Pokud by Pobřeží slonoviny ve středu vypadlo z afrického šampionátu, chce Manchester City poslat pro Yayu Tourého a Wilfrieda Bonyho speciální letadlo, aby hráči stihli sobotní utkání s Chelsea. (Daily Star)

Trenér Manchesteru City Manuel Pellegrini byl dokonce nazván amatérem za to, že jeho tým přiletěl ze Spojených Arabských Emirátů dvacet hodin před utkání s Middlesbrough. (Sun)

Útočník Liverpoolu Daniel Sturridge se již zapojil do plného tréninkového režimu. (Liverpool Echo)

Bývalý záložník Liverpoolu Jason McAteer tvrdí, že Jordan Henderson může v roli kapitána Reds nahradit Stevena Gerrarda. (talksport)

…A JEDNA NAKONEC

Andy Halliday, který v zápase FA Cupu proti Chelsea vstřelil třetí gól svého týmu, málem v sobotu ani nenastoupil. Jeho transfer z Middlesbrough totiž vedení klubu zaregistrovalo dvě minuty před nahlášením nominace na utkání. (Bradford Telegraph)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – neděle 25.01.2015