Footballový boulevard – neděle 25.01.2015

Inter Milán chce získat Yaya Tourého z Manchesteru City, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 25.01.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United, Manchester City a Chelsea - to jsou tři kluby, které se prý v létě zapojí do honu na záložníka Paula Pogbu z Juventusu. Talentovaný Francouz bude k dispozici přibližně za 75 milionů liber. (Sunday Mirror)


V hledáčku United však uvízly také menší cíle, kouč Louis van Gaal chce posílit pravou stranu obrany Nathanielem Clynem ze Southamptonu. (Daily Star)

A do třetice „rudí ďáblové“ - tým z Old Trafford by rád získal také dvacetiletého křídelníka Memphise Depaye z PSV Eindhoven. (Sunday Express)

Bývalý kouč Manchesteru City Roberto Mancini, který momentálně vede Inter Milán, si chce ze svého někdejšího působiště přivést záložníka Yaya Tourého. A podle italských médií není úplně bez šance. (Sunday Mirror)

Ve svém bývalém klubu hledá posily také Ronald Koeman, lodivod Southamptonu. Ten chce z Feynoordu vykoupit mladé obránce Terence Kongola a Svena van Beeka. (Mail on Sunday)

Everton jedná o příchodu Orjana Nylanda, čtyřiadvacetiletého norského brankáře Molde, ve kterém vedení Toffees vidí dlouhodobou náhradu za Tima Howarda. (Sun)

Třiatřicetiletý Bulhar Dimitar Berbatov by se mohl vrátit do Premier League, zájem o služby útočníka Monaka totiž jeví QPR. (Daily Star)

Útočník Bafetimbi Gomis by po pouhém půlroce stráveném ve Swansea mohl měnit působiště, neustále se totiž spekuluje o jeho možném přesunu do Crystal Palace. (Sunday Express)

Kariéra záložníka Darrena Fletchera v Manchesteru United se možná blíží svému konci, skotský středopolař je totiž stále častěji spojován s přestupem do West Hamu. (Sunday Telegraph)

OSTATNÍ FÁMY


Skvělé výkony útočníka Harryho Kanea přiměly vedení Tottenhamu k tomu, aby mladému fotbalistovi nabídlo další smlouvu. Tu stávající přitom Kane podepsal teprve před půl rokem a měla by ho v týmu udržet až do roku 2020. (Sunday Telegraph)

Útočník Darren Bent obvinil kouče Paula Lamberta z toho, že v Aston Ville neodvádí dobrou práci a vede tým špatným směrem. (Birmingham Mail)

Křídelník Raheem Sterling údajně odmítl podepsat novou smlouvu s Liverpoolem, protože usoudil, že to zatím není potřeba. Současná smlouva Sterlingovi vyprší za více než dva roky. (Sunday Mirror)

...A JEDNA NAKONEC

Podle internetové ankety v deníku Manchester Evening News je 80 % fanoušků Manchesteru City názoru, že tým se měl ze svého soustředění v Abú Dhabí vrátit už ve čtvrtek - a ne až v pátek - aby se lépe připravil na sobotní pohárový duel proti Middlesbrough. (Manchester Evening News)


Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - sobota 24.01.2015