Footballový boulevard – sobota 24.01.2015

Chelsea se zajímá o služby záložníka Douglase Costy, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 24.01.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Hráčský agent brankáře Davida De Gey přiznal, že jeho klient by mohl v létě přestoupit z Manchesteru United do Realu Madrid. (Sun)


Aston Villa je připravena prodat svého záložníka Fabiana Delpha, protože nechce, aby o něj v létě přišla zadarmo. O Delpha jeví zájem Liverpool nebo Tottenham. (Daily Mirror)

Chelsea se údajně spojila s vedením Šachťaru Doněck a monitoruje situaci okolo brazilského záložníka Douglase Costy. (Guardian)

West Bromwich Albion se snaží získat křídelníka Bakaryho Saka z Wolverhamptonu. (Birmingham Mail)

Francouzské PSG je ochotno v tomto měsíci prodat svého útočníka Ezequiela Lavezziho, který je nahlas spojován s možným přesunem do Liverpoolu. (Metro)

Arsenal chce v létě získat záložníka Asiera Illaramendiho z Realu Madrid, ale španělský velkoklub hráče neprodá za méně, než 24 milionů liber. (Marca)

Trenér Carlo Ancelotti navíc prohlásil, že Illaramendi je součástí jeho plánů do budoucna, a rozhodně se mladého fotbalisty nehodlá zbavovat. (Metro)

OSTATNÍ FÁMY


Cristiano Ronaldo prý ještě před svým přestupem do Manchesteru United mohl jít do Arsenalu, ale londýnský celek vinou stavby nového stadionu neměl dost peněz a Ronalda odmítl. (Daily Telegraph)

Spekulace o možném přestupu záložníka Paula Pogby do Premier League vzaly za své - francouzský mladík se prý učí španělsky a má namířeno do Realu Madrid. (Daily Express)

Trenér Manuel Pellegerini odmítá, že by jeho Manchester City bral FA Cup na lehkou váhu - a to navzdory tomu, že hráči se celý týden připravovali v Abu Dhabi a do Anglie se vrátili až 24 hodin před sobotním duelem s Middlesbrough. (Daily Telegraph)

...A JEDNA NAKONEC

Záložník Billy Knott z Bradfordu chce po dnešním zápase FA Cupu proti Chelsea tak moc získat dres Johna Terryho, že se dokonce spojil se svým kamarádem Joshem McEachranem (kmenovým hráčem Chelsea) a poprosil ho, aby se u Terryho přimluvil. (Daily Star)


Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - pátek 23.01.2015