Footballový boulevard – neděle 28.12.2014

Manchester United chce zpátky obránce Nemanju Vidiće, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 28.12.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Pokud to Manchester United myslí s koupí Garetha Balea vážně, prý musí do Realu Madrid poslat nejen peníze, ale také brankáře Davida De Geu. Ten se přitom rozchytal do životní formy a je klíčovou postavou „ďáblů“. (Sunday Mirror)


Arsenal chystá nabídku na Williama Carvalha, dvaadvacetiletého záložníka Sportingu Lisabon. (Mail on Sunday)

Liverpool se v lednu pokusí získat největší hvězdy Aston Villy - záložníka Fabiana Delpha a obránce Rona Vlaara. Oběma hráčům v létě končí smlouva a pokud se rychle nedomluví na jejím prodloužení, nejspíš se Villans jejich prodeji bránit nebudou. (Star on Sunday)

O záložníka Adnana Januzaje z Manchesteru United se nyní intenzivně zajímá Everton. Kouč Roberto Martínez věří, že Januzaje naláká hlavně na velkou belgickou základnu, kterou na Goodison Parku má. (Sunday People)

Liverpool nabídnul italskému Laziu útočníka Fabia Boriniho, výměnou chce nigerijského záložníka Ogenyiho Onaziho. (Sunday Express)

Manchester United usiluje o svého bývalého obránce Nemanju Vidiće, který momentálně kope za Inter Milán. (Star on Sunday)

Devětadvacetiletý defenzivní záložník nebo obránce Loic Perrin ze Saint Etienne se ocitl v hledáčku Arsenalu, který by rád posílil své zadní řady o zkušeného hráče. (Sunday Mirror)

Naopak opustit Emirates Stadium by mohl český záložník Tomáš Rosický, o kterého usiluje řecký Olympiakos. Ten je za hráče ochoten zaplatit 2 miliony liber. (Sun on Sunday)

OSTATNÍ FÁMY

Předseda Crystal Palace, Steve Parish, už si vyhlédl nového kouče svého týmu - prý chce k návratu přemluvit Tonyho Pulise. (Sun on Sunday)


Podle jiných zdrojů je však nejžhavějším kandidátem na lavičku Eagles Tony Popovic, bývalý kapitán týmu. (Sunday Mirror)

A do třetice Crystal Palace - na jejich lavičku by mohl usednout i bývalý kouč Tottenhamu Tim Sherwood. (Sunday Times)

...A JEDNA NAKONEC


Útočník Wilfried Bony přiznal, že v roce 2007 byl na dvoutýdenních testech v Liverpoolu - ale Reds ho tehdy odmítli. (Wales Online)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - sobota 27.12.2014