Footballový boulevard – sobota 27.12.2014

Arsenal se domluvil s PSG na příchodu Edinsona Cavaniho, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 27.12.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Mladičký křídelník Adnan Januzaj z Manchesteru United je předmětem zájmu hned několika velkoklubů, naposledy o něj projevil zájem francouzský PSG. (Daily Mail)


Pokud by se záložník James Milner nedomluvil s Manchesterem City na nové smlouvě, určitě v létě na ocet nezůstane. Už teď kolem něj totiž hladově krouží zástupci Liverpoolu nebo Arsenalu. (Daily Express)

Záložník Ángel Di María poradil kouči Lousi van Gaalovi, aby do Manchesteru United přivedl Nicoláse Gaitána z Benfiky. (Daily Star)

Arsenal je údajně blízko příchodu Edinsona Cavaniho, uruguayského útočníka PSG. Gunners už se prý s Francouzi domluvili i na výši přestupové částky. (Metro)

Chelsea je připravená zaplatit 24 milionů liber za Kwadwa Asamoaha, ghanského záložníka Juventusu. (Metro)

Útočník Lukas Podolski, který není spokojený se svým herním vytížením v Arsenalu, by podle posledních informací měl už v lednu zamířit do Interu Milán. (Daily Express)

Real Madrid už se smířil s plánovaným odchodem Garetha Balea do Manchesteru United a našel si za Velšana náhradu - Marca Reuse z Borussie Dortmund. (Daily Star)

West Bromwich, Leicester, Newcastle a německý Wolfsburg - všechny tyto týmy jeví intenzivní zájem o služby Dannyho Ingse, útočníka Burnley. (Sun)

Trenér Harry Redknapp chce své QPR posílit o Scotta Sinclaira. Ten v Manchesteru City prakticky vůbec nehraje a už dříve naznačil, že by se případnému odchodu z klubu nebránil. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY


Kouč Neil Warnock z Crystal Palace je prý jenom krůček od toho, aby o svou práci přišel. Pokud se výsledky jeho týmu okamžitě nezlepší, bude vyhozen. (Guardian)

Hráči Chelsea se poslední dobou čím dál častěji setkávají s obviněními ze simulování - tentokrát to od Sama Allardyce schytal pravý bek Branislav Ivanović. (Times)

Podle Paula Scholese není vyloučeno, že Manchester United se v nejbližších týdnech dotáhne na vedoucí duo a zamíchá kartami v boji o ligový titul. (Daily Star)

Křídelník Alex Oxlade-Chamberlain z Arsenalu veřejně pochválil Thierryho Henryho a prohlásil, že bývalý francouzský útočník mu svého času poskytnul obrovské množství velmi cenných rad. (Daily Mirror)

...A JEDNA NAKONEC


Thierry Henry sice po skončení své fotbalové kariéry prohlásil, že chce nastoupit na dráhu kouče, ale k tomu si mj. přibalil také herectví. Svou první roli dostal ve filmu Entourage - Henry ve své scéně venčí psa a dokonce prohodí i pár slov. (Daily Telegraph)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - pátek 26.12.2014