Footballový boulevard – pátek 26.12.2014

Záložník Frank Lampard zůstane dál v Manchesteru City, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 26.12.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Záložník Frank Lampard bude souhlasit s prodloužením svého hostování v Manchesteru City až do poloviny února. (Daily Mirror)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger plánuje přivést nizozemského obránce Virgila van Dijka, Celtic Glasgow za něj ale požaduje víc než deset milionů liber. (Sun)

O záložníka Jamese Milnera stojí Arsenal a Liverpool, ale Manchester City věří, že svého hráče udrží i po skončení smlouvy, která vyprší v létě. (Daily Express)

Trenér Aston Villy Paul Lambert vyloučil lednové odchody záložníka Fabiana Delpha, obránce Rona Vlaara či útočníka Christiana Bentekeho. (Daily Star)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Chelsea José Mourinho navrhuje na cenu pro trenéra roku Sama Allardyce, pokud jeho West Ham skončí v elitní čtyřce. (Sun)

Trenér Southamptonu Ronald Koeman varuje před zápasem s Crystal Palace hlavně před uměním křídelníka Eagles Yannicka Bolasieho. (Daily Mirror)

Křídelník Alex Oxlade-Chamberlain by se spoluhráči prý velmi rád přivítal klubovou legendu Thierry Henryho v roli trenéra. (Daily Telegraph)

Trenér Newcastle Alan Pardew chce v pátek prolomit prokletí Old Trafford, kde „straky“ vyhrály jen jednou za posledních 42 let. (Independent)

Liverpool v létě zlepší kvalitu trávníku, protože kouč Brendan Rodgers tvrdí, že má špatný vliv na kombinační hru jeho týmu. (Daily Telegraph)

Vedení Chelsea se sešlo s fanoušky a diskutovalo o možnosti, jak zlepšit atmosféru na stadionu Stamford Bridge pomocí speciálních sekcí pro diváky, kteří společně zpívají klubové chorály. (Daily Mail)

…A JEDNA NAKONEC

Italský obránce Andrea Dossena, který příliš neuspěl v Liverpoolu ani Sunderlandu, prý v létě na internetu hledal týmy, které potřebují levého beka, a pak nakázal agentovi, aby mu zkusil vyjednat angažmá. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 25.12.2014