Footballový boulevard – čtvrtek 25.12.2014

Crystal Palace usiluje o útočníka Bafetimbiho Gomise ze Swansea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 25.12.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Queens Park Rangers Harry Redknapp potvrdil, že stojí o útočníka Jermaina Defoea z Toronta. (Daily Mail)

Jakmile se otevře přestupové okno, Aston Villa se pokusí za 7,5 milionu proměnit hostování záložníka Toma Cleverleyho z Manchesteru United v trvalý přestup. (Daily Mail)

Trenér Crystal Palace Neil Warnock zvažuje, že mužstvo posílí o útočníka Bafetimbiho Gomise ze Swansea. (Sky Sports)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Liverpoolu Brendan Rodgers připouští, že letní posila Mario Balotelli se moc nehodí do herního stylu Reds. (Daily Mail)

Záložník Chelsea Eden Hazard, který se zranil v utkání proti Stoke City, možná nestihne ani páteční derby proti West Hamu. (Guardian)

Záložník West Hamu United Alex Song překvapivě chybí v předběžné nominaci kamerunské reprezentace na africký šampionát. (BBC Sport)

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal připustil, že útočníka Wayna Rooneyho možná bude dál stavět do záložní řady. (Sky Sports)

Záložník Chelsea Nemanja Matič se domnívá, že Blues v této sezoně mohou získat všechny čtyři trofeje. (BBC Sport)

Bývalý trenér West Hamu a Watfordu Gianfranco Zola usedl na lavičku italského Cagliari, kde nahradil Čecha Zdeňka Zemana. (Guardian)

…A JEDNA NAKONEC

Když bývalý zadák Liverpoolu a nyní televizní expert Jamie Carragher skládal svoji ideální jedenáctku z historie Premier League, zahrnul do ní i Garyho Nevilla, který se po kariéře v Manchesteru United rovněž vydal na televizní dráhu. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – středa 24.12.2014