Footballový boulevard – středa 24.12.2014

Petr Čech jedná o možném přesunu do Realu Madrid, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 24.12.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United chce získat Garetha Balea z Realu Madrid a je připraven za něj nabídnout astronomických 120 milionů liber. (AS)


Trenér Laurent Blanc z PSG nechce útočníka Edinsona Cavaniho a hodlá ho už v lednu prodat do Arsenalu - za 50 milionů liber. (Daily Express)

Útok Manchesteru City by mohl posílit Mario Mandžukić, Citizens za chorvatského střelce v dresu Atlétika Madrid nabízejí 25 milionů liber. (Daily Star)

Záložník Hatem Ben Arfa se možná vrátí do rodné Francie, o hráče Newcastlu United totiž jeví intenzivní zájem Nice. (Daily Mail)

Podle hráčského agenta Petra Čecha není vyloučeno, že český gólman co nevidět přestoupí do Realu Madrid. (Daily Star)

Útočník Jermain Defoe přiletěl do Londýna, aby zde vyřešil svou fotbalovou budoucnost. Podle některých spekulací možná zamíří do QPR. (Daily Mirror)

Neustálé vysedávání na lavičce Manchesteru City přestalo bavit křídelníka Scotta Sinclaira - anglický fotbalista proto nejspíš odejde do Crystal Palace. (Sun)

OSTATNÍ FÁMY


Momentálně nezaměstnaný trenér Tony Pulis potvrdil, že by rád převzal fotbalisty druholigového Brightonu. (Talksport)

Brankář Bradley Jones si užívá svou současnou roli jedničky Liverpoolu a dokonce prý vzkázal Simonu Mignoletovi, že svou pozici nepustí bez boje. (Daily Mirror)

Kouč Arséne Wenger z Arsenalu se obává, že mladý obránce Calum Chambers toho na svá bedra dostal naloženo až příliš, což se negativně projevuje na jeho výkonech. (Guardian)

...A JEDNA NAKONEC

Alexis Sánchez není jenom skvělý fotbalista, ale také pianista. Dokázal to na videu nahrané jeho kamarádem Lukasem Podolskim - Alexis v něm zahrál kousek slavného songu Right Here Waiting od Richarda Marxe. (Instagram)


Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - úterý 23.12.2014