Footballový boulevard – úterý 23.12.2014

Arsenal usiluje o záložníka Moussu Sissoka z Newcastlu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 23.12.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Arsenal zvažuje příchod záložníka Moussy Sissoka z Newcastlu United za 16 milionů liber. (Daily Mirror)

Útočník Saido Berahino pomýšlí na odchod z West Bromwiche Albion, jednat o jeho přestupu chtějí Liverpool a Tottenham. (talksport)

Crystal Palace chce posílit svůj kádr o útočníka Bafetimbiho Gomise ze Swansea a obránce Papeho Souarea z Lille. (Daily Star)

Pokud se West Ham bude chtít zbavit záložníka Ravela Morrisona, nabídne hráči kontrakt kouč QPR Harry Redknapp. (talksport)

Útočník Burnley Danny Ings rozesmutnil Tottenham, když řekl, že svůj klub minimálně do léta neopustí. (Times)

Záložník Southamptonu Morgan Schneiderlin odmítne nabídku Tottenhamu, protože chce obléct dres Arsenalu. (Sun)

OSTATNÍ FÁMY

Manchester United nemá zatím vyřešenou budoucnost mladých hráčů, kteří letos nahlédli do prvního týmu. Jedná se o Paddyho McNaira, Tylera Blacketta a Reece Jamese. (Times)

Datová analýza ukázala, že Arsenal má dlouhodobě mnohem víc zraněných než ostatní týmy v Premier League, což vznáší další pochybnosti nad metodami kouče Arsena Wengera. (Daily Telegraph)

Po rezignaci Samiho Hyypiä je horký favorit na pozici nového kouče druholigového Brightonu Uwe Rösler, který nedávno skončil ve Wiganu. (Daily Mail)

Na lavičku Brightonu by ovšem mohl usednout také bývalý trenér Tottenhamu Tim Sherwood. (Sun)

Trenérovi Evertonu Robertu Martínezovi prý dělá starosti nestálá forma jeho hráčů v sezoně. (Liverpool Echo)

Crystal Palace přijde na Nový rok o kapitána Mileho Jedinaka, který se připojí k australské reprezentaci pro Asijský pohár. (Croydon Advertiser)

Brankář Manchesteru City Joe Hart tvrdí, že pobyt na lavičce v minulé sezoně z něj udělal silnějšího hráče. (Daily Express)

QPR jedná s útočníkem Charliem Austinem o nové smlouvě, hráč by měl pobírat 50 tisíc liber týdně. (Sky Sports)

Obránce West Bromwiche Joleon Lescott prohlásil, že se v budoucnu chce stát trenérem. (Daily Mirror)

Obránce Liverpoolu Martin Škrtel se po dobrých výkonech ve třech posledních zápasech domnívá, že krize Reds už je zažehnána. (Guardian)

…A JEDNA NAKONEC

Bývalý obránce Manchesteru United Gary Neville tvrdí, že Premier League oproti ostatním ligám v Evropě upadá. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – pondělí 22.12.2014