Footballový boulevard – neděle 21.12.2014

Manchester United hodlá koupit Garetha Balea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 21.12.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United se v létě pokusí získat nejdražšího hráče světa - záložníka Garetha Balea z Realu Madrid. (Sunday Express)


Dalších 80 milionů liber jsou pak United ochotni zaplatit za Kevina Strootmana z AS Řím a duo z Benfiky – záložníky Enza Pereze a Nicolase Gaitana. (Daily Star)

Liverpool stále zvažuje možnost koupě útočníka Fernanda Torrese, který v dresu Reds zažil své nejlepší fotbalové časy, ale od odchodu v roce 2011 se herně trápí. (Mail on Sunday)

Aston Villa chce získat záložníka Toma Cleverleyho natrvalo, pětadvacetiletý fotbalista ve Villa Parku momentálně pouze hostuje z Manchesteru United. (Sunday Mirror)

Inter Milán údajně chystá nabídku na Aarona Lennona, rychlonohého křídelníka Tottenhamu. (Daily Star)

Naopak posílit tým z White Hart Lane by mohl útočník Saido Berahino, momentálně zřejmě největší hvězda West Bromwiche Albion. (Sun)

Arsenal se v lednu pokusí vyztužit svou zálohu - lukrativní nabídky hodlá podat na Morgana Schneiderlina ze Southamptonu a Christopha Kramera z Leverkusenu. (Mail on Sunday)

Záložník Marco Reus však na ostrovy téměř určitě nepřestoupí, média totiž přinesla zprávu, že hráč Borussie Dortmund už se předběžně domluvil na přesunu do Realu Madrid. (Sunday Express)

OSTATNÍ FÁMY

Majitelé Liverpoolu už údajně hledají náhradu za kouče Brendana Rodgerse, jehož pozice v týmu je čím dál víc nejistá. Nástupcem severoirského trenéra by se podle některých zdrojů mohl stát Jürgen Klinsmann. (Caught Offside)


Trenér Arséne Wenger s odstupem času vyjádřil svou radost nad tím, že se mu nakonec do Arsenalu nepodařilo koupit Luise Suáreze a přivedl namísto něj Alexise Sáncheze. (Observer)

Útočník Daniel Sturridge je v Liverpoolu zřejmě spokojený - přímo v centru města si totiž koupil nový dům, do kterého se nastěhoval i se svými rodiči. (Sunday Mirror)

...A JEDNA NAKONEC


Fanoušci Manchesteru City si ještě před sobotním duelem proti Crystalu Palace mohli užít jiný „fotbalový zápas“ - před stadionem si totiž v malé ohrádce zahrála fotbal také pětice tučňáků. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - sobota 20.12.2014