Footballový boulevard – pátek 19.12.2014

Liverpool lanaří útočníka Karima Benzemu z Realu Madrid, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 19.12.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Liverpool údajně nabídne Realu Madrid 50 milionů liber za útočníka Karima Benzemu. (Daily Express)

Manchester United se pokusí v lednu přivést obránce Nicolase Otamendiho, pokud mu nevyjde nákup Matse Hummelse z Dortmundu. (Daily Express)

Tottenham a Liverpool se přetahují o útočníka Jacksona Martíneze z Porta. (Metro)

Liverpool má v hledáčku rovněž záložníka Fabiana Delpha, který by mohl v budoucnu nahradit Stevena Gerrarda. (Daily Mirror)

Obránce Atlétika Madrid Diego Godín vyloučil, že by mohl v lednu přestoupit do Premier League. (Daily Star)

Manchester United je připraven v lednu utratit za nové posily 30 milionů liber. (Manchester Evening News)

Trenér Southamptonu Ronald Koeman popřel zájem o záložníka Wesleyho Sneijdera, klub si prý nemůže dovolit jeho plat. (FourFourTwo)

Francouzské Lille chce v lednu přivést na hostování útočníka Jozyho Altidora ze Sunderlandu, který by se hráče nejraději zbavil natrvalo. (Sunderland Echo)

I když útočník Carlton Cole nastoupil zatím v Premier League letos jen jednou, chce setrvat ve West Hamu. (London Evening Standard)

OSTATNÍ FÁMY

Záložník Steven Gerrard apeluje na Liverpool, aby nabídl mladíkovi Raheemu Sterlingovi vylepšený kontakt. (Daily Telegraph)

Záložník Marouane Fellaini stále věří, že Manchester United může letos vyhrát Premier League, minimální cíl je pro něj čtvrté místo. (Times)

Útočník Diafra Sakho chce od West Hamu vylepšenou smlouvu, přestože teprve v létě podepsal čtyřletý kontrakt. (Daily Mail)

Fanoušci Tottenhamu, kteří vnikli na hřiště při zápase Evropské ligy a přerušili duel na deset minut, nesmí na fotbalová utkání až do roku 2018. (Guardian)

Útočníka Aston Villy Darrena Benta vykradli, z jeho garáže zmizela dvě auta v hodnotě 150 tisíc liber. (Birmingham Mail)

Brankář Evertonu Tim Howard se domnívá, že kouč Liverpoolu Brendan Rodgers ohrožuje kariéru gólmana Simona Mignoleta. (Sun)

Podle obránce Jana Vertonghena se záložník Christian Eriksen může v budoucnu dostat na úroveň legend Tottenhamu Paula Gascoignea a Glenna Hoddla. (London Evening Standard)

Záložník Arsenalu Mesut Özil kritizoval své spoluhráče za to, že dostávají zbytečné góly. (Daily Star)

Křídelník Theo Walcott může po dlouhé pauze obléknout dres Arsenalu, bude připraven k nedělnímu zápasu s Liverpoolem. (Daily Mail)

Problém má naopak útočník Southamptonu Jay Rodriguez, který se před svým chystaným návratem na hřiště opět zranil. (Daily Mirror)

…A JEDNA NAKONEC

Nezvyklé autogramy obdržela dvanáctiletá pacientka trpící leukémií, která přišla kvůli léčbě o vlasy – Wayne Rooney, Robin van Persie, Juan Mata a Ryan Giggs se jí podepsali přímo na holou hlavu. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 18.12.2014