Footballový boulevard – úterý 16.12.2014

Atlétiko Madrid chce zpět z Chelsea útočníka Fernanda Torrese, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 16.12.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Manchesteru United Louis Van Gaal zvažuje nákup kolumbijského reprezentanta Juana Cuadrada, který není spokojený ve Fiorentině. (Daily Star)

Útočník Emmanuel Adebayor už se vrátil z dovolené, kterou mu klub udělil, ale očekává se, že v lednu zamíří na hostování do jiného celku. (Daily Mirror)

Atlétiko Madrid chce získat zpět útočníka Fernanda Torrese, ale pouze pokud jej Chelsea přenechá zadarmo. (Daily Mail)

Arsenal se v lednu zaměří na příchody útočníka Mattii Destra z AS Řím a záložníka Marka Hamšíka z Neapole, ale nejdřív se musí některých hráčů zbavit. (Metro)

AS Řím nehodlá v lednu prodávat záložníka Kevina Strootmana, o kterého stojí Chelsea a Manchester United. (Daily Express)

Trenér Liverpoolu Brendan Rodgers chce jako náhradu za brankáře Simona Mignoleta přivést Johna Ruddyho z Norwiche. (Daily Star)

Záložník Alex Song se nechal slyšet, že by rád proměnil své hostování z Barcelony ve West Hamu v přestup. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Majitelé Liverpoolu se zamýšlejí nad přestupovou politikou, několik nových hráčů totiž nepředvádí požadované výkony. (Sun)

Trenér Manchesteru City Manuel Pellegrini je další, kdo volá po zavedení zimní pauzy v Premier League. (Manchester Evening News)

Dánský záložník Christian Eriksen tvrdí, že za dramatickými vítězstvími v závěrech duelů s Hullem, Aston Villou či Swansea stojí tvrdý tréninkový režim pod koučem Mauriciem Pochettinem. (Guardian)

Trenér Ajaxu Amsterdam Frank de Boer by prý neměl problém usednout na lavičku Liverpoolu. (Daily Express)

Bývalý záložník Liverpoolu Paul Ince nabádá kouče Reds Brendana Rodgerse, aby se zbavil útočníka Maria Balotelliho. (talksport)

Reading vyhodil trenéra Nigela Adkinse a na jeho místo chce angažovat bývalého kouče Baggies Steva Clarka. (Sun)

…A JEDNA NAKONEC

Brazilský útočník Neymar prý několikrát odmítl nabídku přestoupit do Manchesteru City, protože se mu nechce hrát na podmáčených terénech v Anglii. (Daily Telegraph)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – pondělí 15.12.2014