Footballový boulevard – pondělí 15.12.2014

Gerard Houllier lanaří záložníka Stevena Gerrarda do New Yorku, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 15.12.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United by mohl koupit z Realu Madrid záložníka Garetha Balea za 90 milionů liber, španělský celek naopak uvažuje o koupi Edena Hazarda z Chelsea. (Daily Star)

Sportovní ředitel New Yorku Red Bulls Gerard Houllier chce nabídnout lukrativní smlouvu záložníkovi Liverpoolu Stevenu Gerrardovi. (Daily Mirror)

O obránce Matse Hummelse z Dortmundu už usiluje také Manchester City. (Daily Express)

Tottenham zvažuje příchod izraelského útočníka Erana Zehaviho, který by mohl z Maccabi Tel Aviv přijít za pouhých 1,6 milionu liber. (caughtoffside)

Bývalý obránce Liverpoolu Jamie Carragher nabádá kouče Reds Brendana Rodgerse, aby nabídl aspoň 20 milionů liber za útočníka Wilfrieda Bonyho ze Swansea. (Daily Express)

Arsenal chce v lednu vyztužit svoji defenzivu německým reprezentantem Benediktem Howedesem. (Metro)

Inter Milán, Ajax Amsterdam a Real Sociedad se přetahují o hostování záložníka Adnana Januzaje z Manchesteru United. (Daily Star)

Přestože Manchester City trápí rozsáhlá marodka v útoku, dohodl se s Celticem Glasgow na prodeji útočníka Johna Guidettiho za tři miliony liber. (Daily Record)

Atlétiko Madrid odmítlo nabídku Manchesteru City ve výši 17,4 milionu liber za obránce Joseho Gimeneze. (AS)

Werder Brémy se údajně zajímá o útočníka Sunderlandu Jozyho Altidora, který nedal v Premier League gól víc než rok. (Sunderland Echo)

Inter Milán už údajně začal jednat s Chelsea o přestupu záložníka Mohameda Salaha do Itálie. (talksport)

OSTATNÍ FÁMY

Rodina Glazerů chce maximalizovat hodnotu Manchesteru United na tři miliardy liber, proto do klubu přivede zvučné posily. (Daily Express)

Trenér Hullu Steve Bruce potvrdil, že záložník Hatem Ben Arfa je v podstatě nezvěstný a už jej zpět do týmu asi nevezme. (Times)

Bývalý kapitán Manchesteru United Bryan Robson odhaduje, že dvoufázové tréninky kouče Louise van Gaala možná mohou za četná zranění v týmu. (talksport)

Útočník West Hamu Andy Carroll prý touží napravit svoji pověst a prohlásil, že divokým večírkům je v jeho podání konec. (Daily Mirror)

West Bromwichi se nezamlouvá životní styl útočníka Saida Berahina a zastavil jednání s hráčem o nové smlouvě. (Daily Express, Daily Star)

Trenér Manchesteru City Manuel Pellegrini chce prošetřit, proč tolik jeho hráčů trpí svalovými zraněními. (Daily Mail)

…A JEDNA NAKONEC

Brankář Chelsea Thibaut Courtois se stal prvním fotbalistou, který v Belgii získal ocenění pro sportovce roku. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – neděle 14.12.2014