Footballový boulevard – neděle 14.12.2014

Frank Lampard zůstane v Manchesteru City až do března, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 14.12.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Útočník Mario Balotelli z Liverpoolu by se mohl opět stěhovat do Itálie, kde o něj jeví zájem Roberto Mancini, kouč Interu Milán. (Daily Star Sunday)


Dalším hráčem z Premier League, kterého se Mancini snaží zlákat na San Siro, je záložník James Milner z Manchesteru City. Ten v posledních týdnech jednal s anglickým mistrem o nové smlouvě, ale k dohodě zatím nedošlo. (Sun)

Naopak kolumbijský středopolař Fredy Guarín dost možná Inter Milán opustí – na půlroční hostování jej chce získat Liverpool. (Sunday People)

Chelsea údajně nabízí 30 milionů liber za záložníka Kevina Strootmana z AS Řím, který je přitom již několik měsíců spojován s možným přestupem do Manchesteru United. (Sunday Express)

Hlavním cílem United teď však není Strootman, jako spíše kolumbijský záložník Juan Cuadrado z Fiorentiny. (Sport Mediaset)

Pakliže bude chorvatský záložník Marcelo Brozović i příští sezónu kopat za Dinamo Záhřeb, lze to považovat za malý zázrak. O dvaadvacetiletého fotbalistu totiž jeví zájem Arsenal, Everton, Inter Milán nebo Atlétiko Madrid. (Sunday Mirror)

Útočník Danny Ings z Burnley se se svým zaměstnavatelem stále nedomluvil na podmínkách nové smlouvy, přičemž ta současná mu vyprší už v létě. Ingse by jako volného hráče rádo angažovalo vedení Ajaxu, zájem má i několik klubů z Anglie – např. Newcastle. (Sunday People, Daily Star Sunday)

Křídelník Hatem Ben Arfa, který patří Newcastlu, ale momentálně hostuje v Hullu City, chce co nejrychleji zrušit svoji smlouvu a vrátit se do rodné Francie. (L’Equipe)

Kouč Louis van Gaal z Manchesteru United plánuje poslat svého záložníka Adnana Januzaje na hostování, zájem jeví například španělský Real Sociedad vedený Davidem Moyesem. (Sunday Express)

Vedení Manchesteru City se zřejmě domluví s klubem New York City a ponechá si záložníka Franka Lamparda na hostování až do konce března. Podle původní domluvy měl přitom Lampard zamířit do Ameriky už na konci roku. (Sunday Mirror)

Další klub z New Yorku, Red Bulls, láká do svých řad kapitána Liverpoolu Stevena Gerrarda. Chce využít hlavně toho, že sportovní ředitel Gerard Houllier má s Gerrardem výborné vztahy. (Sunday Telegraph)

Španělský útočník Michu, jenž letošní sezónu hostuje ze Swansea v Neapoli, se možná brzy vrátí do Premier League. Zájem o něj totiž jeví Crystal Palace. (Mail on Sunday)

OSTATNÍ FÁMY

V kabině Liverpoolu to údajně hodně vře, po listopadové porážce s Crystal Palace se pohádali kapitán Steven Gerrard a obránce Dejan Lovren. Oba hráči si vzájemně vyčítali chyby, které v zápase udělali. (Sun on Sunday)


Dobrá zpráva pro všechny fanoušky Arsenalu – záložník Mesut Özil se po zranění kolene konečně dal do kupy a pomalu začíná s lehkým tréninkem. (Mail on Sunday)

...A JEDNA NAKONEC

Podle Reného Meulensteena, bývalého kouče Manchesteru United, nemají „rudí ďáblové“ pod vedením Louise van Gaala vůbec žádnou identitu. (Telegraph)


Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - sobota 13.12.2014