Footballový boulevard – středa 12.11.2014

Manchester United se chce zbavit záložníka Juana Maty, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 12.11.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United je údajně ochoten prodat záložníka Juana Matu za 20 milionů liber, zájem o něj mají Atlétiko Madrid, Juventus Turín a Valencia. (Daily Express)

Chelsea se patrně v lednu zbaví útočníka Andre Schürrleho, který má udělat místo novým posilám. (Sun)

Záložník Southamptonu Morgan Schneiderlin opět projevil přání přestoupit do některého z větších anglických klubů. (L´Equipe)

Přestupovou prioritou Arsenalu pro leden je údajně dvacetiletý obránce Aymeric Laporte z Athlética Bilbao. (Daily Star)

Kádr Arsenalu patrně opustí útočník Lukas Podolski, které je nespokojený se svým herním vytížením v týmu. (Guardian)

Manchester United brankáře Victora Valdese zřejmě nepodepíše jako dvojku, ale chystá si jej jako náhradu za Davida de Geu, jehož láká Real Madrid. (Independent)

Tottenham lanaří do svých řad záložníka Fabiana Delpha, kterému v létě skončí smlouva v Aston Ville. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Manchester City údajně ztrácí trpělivost s koučem Manuelem Pellegrinim, kterého by mohl brzy nahradit Diego Simeone z Altétika Madrid. (Daily Star)

Předseda Tottenhamu Daniel Levy chce do klubu přivést hlavního skauta Southamptonu Paula Mitchella, který loni pracoval s koučem Spurs Mauriciem Pochettinem. (Daily Mail)

Ačkoliv se útočník Jay Rodriguez stále zotavuje z vážného zranění kolena, Southampton mu nabízí nový pětiletý kontrakt. (Daily Mirror)

Barcelonská legenda Xavi Hernandez se domnívá, že ve španělském celku by uspěli i angličtí mladíci Raheem Sterling a Ross Barkley. (squawka.com)

Útočník Manchesteru United Radamel Falcao má potíže s lýtkovým svalem a patrně nestihne duel s Arsenalem, který se hraje 22. listopadu. (Times)

Falcao popřel zprávy, které hovoří o tom, že si po každém zápase musí ledovat koleno. (Independent)

Křídelník Swansea Jefferson Montero zazářil při vítězství nad Arsenalem 2:1, ale tvrdí, že to nejlepší ještě teprve ukáže. (WalesOnline)

…A JEDNA NAKONEC

Brankář Chelsea Thibaut Courtois při natáčení míčových triků ukázal perfektní techniku a zastínil některé své kolegy z týmu. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – úterý 11.11.2014