Footballový boulevard – úterý 11.11.2014

V Manchesteru United by se mohl objevit záložník Yohan Cabaye, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 11.11.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Záložník Marco Reus odmítne v létě přestoupit do Arsenalu, protože se obává, že by s Gunners nikdy nevyhrál titul v Premier League. (Sun)

Arsenal v zimě nabídne 30 milionů liber za pravého obránce Daniho Alvese a útočníka Pedra z Barcelony. (Daily Express)

V hledáčku Arsenalu je také jedenadvacetiletý obránce Tyrone Mings z Ipswiche. (Daily Mirror)

Obránce Gerard Piqué se pobaví s trenérem Barcelony Luisem Enriquem o své další budoucnosti, zájem o něj mají Chelsea a Manchester United. (Daily Mirror)

Manchester United zvažuje nákup záložníka Yohana Cabayeho z Paris Saint Germain. (Metro)

Brankář Victor Valdes už je připravený hrát fotbal a patrně zakotví v Manchesteru United. (Daily Express)

OSTATNÍ FÁMY

Záložník Liverpoolu Steven Gerrard začne tento týden jednat s klubem o nové smlouvě, ta stávající mu skončí v létě. (Daily Express)

Trenér Liverpoolu Brendan Rodgers nechce uspěchat návrat útočníka Daniela Sturridge na hřiště. (Times)

Jürgen Klinsmann se zastal trenéra Tottenhamu Mauricia Pochettina, fanoušky Spurs o zastavení pískotu prosí také útočník Emmanuel Adebayor. (Independent)

Hráči Tottenhamu se údajně obávají, že klub nikdy nebude mít na nejvyšší příčky v lize, dokud mu bude šéfovat Daniel Levy. (Daily Telegraph)

Záložník Marouane Fellaini tvrdí, že po selhání trenéra Davida Moyese v Manchesteru United si jej fanoušci vybrali jako obětního beránka. (Guardian)

Arsenal poskytne v létě trenérovi Arsenu Wengerovi 20 milionů liber na nové posily. (Daily Mirror)

Radamel Falcao na Instagramu prozradil, že si po každém zápase musí ledovat své koleno, což zrovna nepřesvědčilo Manchester United o tom, že by si hráče měl pořídit natrvalo. (Daily Mail)

Útočník Bojan Krkič tvrdí, že za jeho přestupem do Stoke City stojí trenér Mark Hughes, který jej prý sleduje už několik let. (International Business Times)

…A JEDNA NAKONEC

Nová posila Liverpoolu Dejan Lovren má letos ve statistikách nejvíc defenzivních chyb ze všech hráčů Premier League. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – pondělí 10.11.2014