Footballový boulevard – pondělí 10.11.2014

Brooklyn Beckham bude hrát za londýnský Arsenal, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 10.11.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Obránce Dortmundu Mats Hummels údajně preferuje před odchodem do Manchesteru United raději Arsenal. (Daily Express)

Liverpool se snaží porazit Arsenal a Chelsea v boji o sedmnáctiletého Patricka Robertse z Fulhamu. (Daily Mirror)

Liverpool a Chelsea se v lednu poperou také o útočníka Seydoua Doumbiu z CSKA Moskva. (Metro)

Španělské Levante touží přivést zpět do klubu útočníka Arounu Koného z Evertonu. (Daily Mirror)

Crystal Palace zvažuje nabídku ve výši pěti milionů liber na skotského záložníka Scotta Browna z Celticu Glasgow. (Scotsman)

Chelsea připravuje výměnu s Dortmundem, ze kterého chce záložníka Marca Reuse, opačným směrem je připravena poslat Andre Schürrleho. (Daily Express)

Obránce Joel Ward a Damien Delaney ještě nepodepsali smlouvy s Crystal Palace a obávají se, že klub už je nepotřebuje. (Daily Mail)

Patnáctiletý syn Davida Beckhama Brooklyn podepsal krátkodobý kontrakt s Arsenalem, zájem o něj mají ale i Chelsea a Manchester United. (Daily Star)

OSTATNÍ FÁMY

Záložník Raheem Sterling bude mít v nové smlouvě s Liverpoolem výkupní klauzuli ve výši 60 milionů liber. (Daily Star)

Trenér Liverpoolu Brendan Rodgers obhajuje nákupy hráčů s potenciálem, protože hvězdám se prý na Anfield příliš nechce. (Times)

Obránce Daryl Janmaat prohlásil, že trenér Newcastlu Alan Pardew je stejně tak dobrý jako Louis van Gaal z Manchesteru United či Ronald Koeman ze Southamptonu. (Sun)

Záložník Joey Barton se domnívá, že jeho spoluhráč z QPR Charlie Austin si zaslouží pozvánku do anglické reprezentace. (Daily Mirror)

Bývalý trenér Manchesteru United David Moyes se během příštích 24 hodin rozhodne, zda usedne na lavičku Realu Sociedad. (Guardian)

Manželka záložníka Angela Di Marii na sociálních sítích popírá, že hráč je v Manchesteru United nespokojený. (Metro)

Útočník Saido Berahino se blíží k dohodě s West Bromwichem o nové smlouvě s příjmem kolem 40 tisíc liber týdně. (Evening Standard)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger prohlásil, že jeho tým není schopný vyhrát Premier League a také, že Chelsea se dostane přes sto bodů v sezoně. (Sun)

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal údajně stále neví, jaké rozestavení jeho hráčům nejvíc vyhovuje. (Daily Mirror)

…A JEDNA NAKONEC

Hrdina Worcesteru City Sean Geddes, který dvěma góly pomohl v FA Cupu vyřadit Coventry City, v civilu pracuje v továrně, která vyrábí součástky pro formuli 1 Lewise Hamiltona z Mercedesu. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – neděle 09.11.2014