Footballový boulevard – neděle 09.11.2014

Matts Hummels možná už v lednu zamíří do Arsenalu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 09.11.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér David Moyes se po svém nepovedeném angažmá v Manchesteru United nejspíš uklidí do Španělska - podle posledních informací by měl podepsat smlouvu s Realem Sociedad. (Mail on Sunday)


Obránce Matts Hummels dost možná už v lednu opustí Borussii Dortmund a upíše se londýnskému Arsenalu. (Sunday Mirror)

Rovných 20 milionů liber je Tottenham ochoten zaplatit za Jay Rodrigueze, pětadvacetiletého útočníka Southamptonu. (Daily Star Sunday)

Arsenal jeví zájem o teprve sedmnáctiletého Goncala Guedese ze Sportingu Lisabon, který je podle mnohých odborníků novým Cristianem Ronaldem. Problém je, že portugalský celek si za svého teenagera žádá 40 milionů liber. (Mail on Sunday)

Liverpool se v lednu pokusí koupit Asmira Begoviće, devětadvacetiletého brankáře Stoke City. (Sunday Mirror)

Italský útočník Fabio Borini z Liverpoolu má možnost návratu do rodné země, kde o něj usiluje Inter Milán. Sám hráč by však raději zůstal v Anglii. (Sun on Sunday)

Velký zájem se v Anglii strhl o brazilského beka Daniho Alvese z Barcelony. Vedle Manchesteru United o něj nově usilují také Arsenal a Tottenham. (Sunday Times)

Real Madrid je údajně připraven prodat Garetha Balea do Manchesteru United - a obratem koupit Edena Hazarda z Chelsea. (Metro)

Obránce Gerard Pique z Barcelony údajně odmítl návrat do Manchesteru United a zvažuje, že se raději upíše Chelsea. (Metro)

OSTATNÍ FÁMY


Trenér Arséne Wenger upozornil všechny fanoušky Arsenalu, že návrat Thea Walcotta do zápasového zatížení bude jen velmi pomalý a pozvolný. Pokud by totiž Wenger cokoliv urychlil, hrozilo by mladému Angličanovi další vážné zranění. (Inside Futbol)

Liverpool chystá novou smlouvu pro Raheema Sterlinga, podle které si mladý křídelník vydělá 100 000 liber týdně a navíc jeho výkupní klauzule vzroste na 60 milionů liber. (Sunday Mirror)

...A JEDNA NAKONEC


Záložník Joey Barton z QPR během svého loňského hostování v Marseille naštval hvězdného útočníka Zlatana Ibrahimoviče. Švédskému kanonýrovi totiž řekl, že má velký nos. (Mail on Sunday)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - sobota 08.11.2014