Footballový boulevard – sobota 08.11.2014

Nemanja Vidić se možná vrátí do Manchesteru United, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 08.11.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Liverpool chystá nabídku ve výši 30 milionů liber za útočníka Jacksona Martíneze. Osmadvacetiletý kanonýr, který za Porto ve 106 zápasech nastřílel 72 gólů, však delší dobu koketuje také s přestupem do Arsenalu. (Daily Express)


Předseda Aston Villy, Randy Lerner, slíbil všem fanouškům, že klub v lednu za žádnou cenu neprodá své největší hvězdy – Fabiana Delpha a Rona Vlaara. (Daily Telegraph)

Vedení Manchesteru United začalo s francouzským Monakem vyjednávat o možném přestupu Layvina Kurzawy. Dvaadvacetiletý levý obránce má hodnotu asi 12 milionů liber a vedle United se o něj zajímá také Chelsea. (Daily Star)

Obranu „rudých ďáblů“ by navíc mohl vyztužit stoper Nemanja Vidić, kterému se v Interu Milán nevede podle představ a už v létě by se mohl vrátit na Old Trafford. (Daily Express)

Arsenal, Chelsea, Liverpool a Manchester United – všichni členové někdejší „velké čtyřky“ projevují zájem o Williama Carvalha, dvaadvacetiletého středopolaře Sportingu Lisabon. (Daily Star)

Sunderlandu hrozí, že v létě přijde o útočníka Connora Wickhama, kterému po sezóně vyprší smlouva a zatím se zdráhá podepsat novou. (Daily Mirror)

Záložník Marco van Ginkel si chce prodloužit své hostování v AC Milán a odložit tak návrat do mateřského klubu – Chelsea. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY


Křídelník Nani se během hostování ve Sportingu Lisabon rozehrál k takovým výkonům, že si jej kouč Louis van Gaal zřejmě už v lednu stáhne zpátky do Manchesteru United. (Daily Star)

Trenér Manuel Pellegrini dementoval spekulace, podle kterých se Manchester City v létě zbaví záložníka Yaya Tourého. (Sun)

Ačkoliv několikrát uvedl, že by jednou rád hrál za velký klub, zatím útočník Saido Berahino stojí nohama pevně na zemi. Dokonce zvažuje, že prodlouží svou smlouvu s West Bromwichem Albion. (Birmingham Mail)

Novou smlouvu se svým klubem zřejmě podepíše i Wilfried Bony, který by se měl zavázat velšské Swansea až do roku 2018. (Daily Mail)

...A JEDNA NAKONEC


Sobotní zápas mezi Liverpoolem a Chelsea zřejmě navštíví vzácný host – americký herec Brad Pitt. A fandit bude domácím Reds. (Liverpool Echo)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - pátek 07.11.2014