Footballový boulevard – pátek 07.11.2014

Útočník Saido Berahino z West Bromwiche už jev hledáčku velkoklubů, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 07.11.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester City údajně prodá záložníka Yayu Tourého a nahradí jej někým z dua Paul Pogba z Juventusu Turín a Ross Barkley z Evertonu. (Times)

O útočníka Saida Berahina z West Bromwiche se přetahují Liverpool, Manchester United a Tottenham. (Sun)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger chce v lednu přivést obránce Chrise Smallinga z Manchesteru United. (Daily Mirror)

V hledáčku defenzivních posil Arsenalu jsou také Virgil van Dijk z Celticu Glasgow a Ron Vlaar z Aston Villy. (Daily Mail)

Záložník Fabian Delph prý nemá v plánu podepisovat novou smlouvu v Aston Ville a odejde do jiného klubu. Zájem o něj jeví Liverpool, Everton a Tottenham. (Daily Telegraph)

Italská Fiorentina by po obránci Micahu Richardsovi z Anglie ráda ulovila také Thea Walcotta z Arsenalu. (Daily Express)

Arsenal, Liverpool a Tottenham monitorují situaci okolo záložníka Bayernu Mnichov Xherdana Shaqiriho. (Daily Star)

Real Madrid chce koupit brankáře Davida de Geu z Manchesteru United a věří, že se mu to podaří hlavně v případě, pokud Red Devils nepostoupí do dalšího ročníku Ligy mistrů. (Daily Star)

OSTATNÍ FÁMY

Manchester City po mizerných výsledcích vyhodí trenéra Manuela Pellegriniho a zkusí zlanařit Pepeho Guardiolu z Bayernu Mnichov. (Daily Mirror)

Obránce Glen Johnson se nevešel do nominace anglické reprezentace a možná ukončí kariéru v národním týmu. (Daily Telegraph)

Trenér Liverpoolu Brendan Rodgers ví, že udělal několik chyb a počítá s množností vyhazovu. (Guardian)

Trenér Chelsea José Mourinho si pěkně zavařil, když nejdřív kritizoval fanoušky Blues a následně chválil příznivce QPR. (Sun)

Millwall si připomene Den válečných veteránů dresy, které budou připomínat vojenské barvy. (Sky Sports)

Podle trenéra anglické reprezentace Roye Hodgsona může mít Ross Barkley v národním týmu stejný vliv jako Paul Gascoigne. (Daily Mail)

Obránce Aston Villy Ron Vlaar tvrdí, že tým je po sérii špatných výsledků stejně zklamaný jako fanoušci a postrádá na hřišti zraněného záložníka Fabiana Delpha. (Birmingham Mail)

Obránce CSKA Moskva Pontus Wernbloom tvrdí, že Manchester City má evidentní slabinu v obraně a soupeři jí umí využívat. (Independent)

Manchester City popírá, že by se před vzájemným duelem pokoušel rozhodit CSKA Moskva tím, že se snažil zařídit, aby Srb Zoran Tošič nemohl být na letišti vpuštěn do Anglie. (Times)

…A JEDNA NAKONEC

Když bylo útočníkovi Waynu Rooneymu sedmnáct let, napsal báseň o tom, jak je hrdý za to, že nastupuje za anglickou reprezentaci. (Daily Telegraph)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 06.11.2014