Footballový boulevard – čtvrtek 06.11.2014

Útočník Andy Carroll by už o víkendu mohl nastoupit za West Ham, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 06.11.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Manchesteru United Luis van Gaal chce v lednu vyztužit defenzivu svého týmu o obránce Bruna Martinse Indiho z Porta. (Sun)

Obránce Gerard Piqué se už podruhé v řadě nevešel do základní sestavy Barcelony, což posiluje spekulace o jeho možném odchodu do Chelsea, Arsenalu či Manchesteru United. (Daily Mail)

Toronto údajně požaduje za útočníka Jermaina Defoea od Queens Park Rangers minimálně deset milionů liber. (Daily Star)

Útočník Joel Campbell už nechce dál vysedávat na lavičce v Arsenalu a v lednu chce z klubu odejít. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Místo útočníka Robina van Persieho v základní sestavě Manchesteru United je údajně v ohrožení a trenér Van Gaal proti Crystal Palace možná nasadí osmnáctiletého Jamese Wilsona. (Daily Mirror)

Společnost EA Sports vytvořila třiadvacetičlennou nominaci anglické reprezentace na základě výkonnostních dat a jsou v ní tři hráči West Bromwiche, West Hamu a Sunderlandu, naopak chybí Wayne Rooney a Joe Hart. (Daily Mail)

Leicester City popřel, že klub jedná se zkušeným záložníkem Estebanem Cambiassem o prodloužení kontraktu i pro příští sezonu. (Leicester Mercury)

Křídelník Arsenalu Theo Walcott sice po dlouhé pauze naskočil jen na deset minut hry, ale trenér Roy Hodgson už uvažuje o jeho návratu do reprezentace. (Daily Telegraph)

Ředitel Birminghamu City Panos Pavlakis tvrdí, že ekonomická situace klubu se výrazně zlepšila. (Birmingham Mail)

Ředitel Damien Comolli prý dostal vyhazov z Liverpoolu, protože mu majitelé neschválili nákup záložníka Jordana Hendersona za 20 milionů liber. (Setanta)

Útočník West Hamu Andy Carroll po zranění odehrál 60 minut v přípravném zápase proti Southendu a mohl by nastoupit už ve víkendovém ligovém duelu proti Aston Ville. (Daily Mail)

…A JEDNA NAKONEC

Všech dvacet klubu Premier Leaue se spojilo při kampani, která umožní vstup zdarma na utkání pamětníkům války při Dni válečných veteránů. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – středa 05.11.2014