Footballový boulevard – středa 05.11.2014

Manchester United se potřebuje zbavit záložníka Andersona, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 05.11.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United se stále rozhoduje, zda přivést útočníka Radamela Falcaa natrvalo. Monako jej v létě prodá za 46 milionů liber. (Sun)

Manchester United je ochoten vyplatit záložníkovi Andersonovi 1,4 milionu liber za předčasné ukončení smlouvy, pokud si v lednu nenajde nový klub. (Daily Telegraph)

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal chce v lednu přivést obránce Rona Vlaara z Aston Villy. (Daily Mirror)

Pokud chce Southampton koupit útočníka Paula Dybalu z Palerma, musí zaplatit přes 15 milionů liber. (Daily Star)

West Ham nabídne obránci Winstonu Reidovi nový kontrakt s celkovým příjmem 23 milionů liber, přesto se obává, že hráč odejde. (Sun)

Útočník Jermain Defoe v zimě patrně odejde z Toronta a zamíří do Queens Park Rangers. (Daily Mail)

OSTATNÍ FÁMY

Bývalý útočník Liverpoolu Luis Suárez je prý překvapen, že není v nominaci na Zlatý míč FIFA. (Guardian)

Trenér Chelsea José Mourinho připustil, že zašel příliš daleko, když kritizoval fanoušky Blues za to, že jsou při zápasech moc tišší. (Daily Star)

Záložník Newcastlu Jonas Gutierrez, který se zotavuje z úspěšné léčby rakoviny varlat, se chce do měsíce objevit v Newcastlu, aby projednal svoji další budoucnost u „strak“. (Daily Mirror)

Legenda Newcastlu Kevin Keegan ocenil vedení klubu za podporu trenérovi Alanu Pardewovi, kterého u týmu nechtějí někteří fanoušci. (Newcastle Chronicle)

Obránce QPR Rio Ferdinand se neodvolá proti trestu na tři zápasy, který dostal za urážlivé vyjádření na Twitteru. (Times)

Trenér David Moyes možná na lavičku Realu Sociedad neusedne, protože údajně požaduje moc vysoký plat. (Goal)

Mexický útočník Javier Hernández si prý působením v Realu Madrid splnil sen a zpět do Manchesteru United už se mu příliš nechce. (ESPN)

Trenér QPR Harry Redknapp tvrdí, že záložníka Joeyho Bartona, který od září marodí s kolenem, čeká tuhý boj o návrat do sestavy. (Sun)

…A JEDNA NAKONEC

Záložník Tottenhamu Nacer Chadli pózuje pro prosincové číslo časopisu Cosmopolitan úplně nahý, aby upozornil na nebezpečí mužských typů rakoviny. (London Evening Standard)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – úterý 04.11.2014