Footballový boulevard – úterý 04.11.2014

Záložník Frank Lampard zůstane v Manchesteru City až do léta, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 04.11.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Poslední informace o budoucnosti záložníka Franka Lamparda hovoří o tom, že zůstane na hostování v Manchesteru City až do konce sezony. (Daily Express)

Fenerbahce Istanbul údajně usiluje o útočníka Robina van Persieho z Manchesteru United. (Daily Star)

Inter Milán chce přivést italského útočníka Fabia Boriniho z Liverpoolu. (Daily Mirror)

Manchester City a Bayern Mnichov se přetahují o záložníka Marca Reuse z Dortmundu. (Daily Mail)

Podle šéfa Lille Reneho Girarda si Liverpool v rozjeté sezoně nemůže stáhnout z hostování útočníka Divocka Origiho. (Metro)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Liverpoolu Brendan Rodgers do utkání Ligy mistrů proti Realu Madrid možná nenasadí kapitána Stevena Gerrarda. (Daily Telegraph)

Liverpoolský celek prý nabízí Gerrardovi v nové smlouvě pouze polovinu z dosavadního příjmu. (Daily Star)

Gerrard patrně zklame všechny zájemce o jeho služby a s Reds prodlouží smlouvu o rok s opcí na další sezonu. (Independent)

Jeden z fanoušků Chelsea byl překvapený, když mu kapitán John Terry odpověděl na žádost o snížení cen vstupenek. Hráči záležitost prý projednají s vedením klubu. (Daily Telegraph)

Otec obránce Marcose Roja tvrdí, že fotbalista Manchesteru United kvůli vykloubenému ramenu zmešká pouze dva nebo tři zápasy. (Guardian)

Křídelník Theo Walcott se díky nové smlouvě stane jedním z nejlépe placených hráčů Arsenalu. (Daily Mirror)

Záložník Nacer Chadli tvrdí, že jeho spoluhráč z Tottenhamu Harry Kane by se měl objevit v anglické reprezentaci, byť útočníka před svým příchodem ke Spurs vůbec neznal. (Daily Mail)

Fanoušci Manchesteru City se při zápase s CSKA Moskva otočí zády při znělce Ligy mistrů. Jedná se o protest proti UEFA, která je nepustila na zápas v Rusku. (Manchester Evening News)

Pokud trenér Paul Lambert neutne v nejbližších dvou zápasech sérii porážek, Aston Villa ho vyhodí. (Daily Express)

Vedení West Bromwiche Albion lamentuje nad výkony útočníka Browna Ideyeho, který klub v létě stál devět milionů liber. (Daily Telegraph)

Šéf Crystal Palace Steve Parish přiznal, že jedná o prodeji klubu. Kupcem by mohl být Američan Josh Harris. (Daily Mirror)

…A JEDNA NAKONEC

Sdružení fanoušků Liverpoolu na Twitteru vybírá peníze na výrobu transparentu, který bude za letadlem nad Anfieldem žádat vyhazov trenéra Brendana Rodgerse. (Daily Star)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – pondělí 03.11.2014