Footballový boulevard – neděle 02.11.2014

Liverpool se hodlá zbavit brankáře Simona Mignoleta, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 02.11.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Záložník Gareth Bale prohlásil, že nevidí důvod, proč by měl opouštět Real Madrid a přestupovat do Manchesteru United. (Daily Star Sunday)


Pokud by se Steven Gerrard nedomluvil na nové smlouvě s Liverpoolem, pokusí se zkušeného středopolaře získat Manchester City. (Mail on Sunday)

Liverpool je připraven vstoupit do cenové války s Arsenalem a zlákat do svých řad sedmadvacetiletého křídelníka Pedra z Barcelony. (Metro)

Nepříjemnou konkurenci mají Gunners také v případě Juliana Draxlera, o záložníka Schalke totiž vyjma nich usiluje i Manchester United. (Sunday Express)

Devětadvacetiletý záložník Lassana Diarra je po ukončení angažmá v Lokomotivu Moskva volným hráčem, čehož chtějí využít Newcastle nebo skotský Celtik. (Sunday People)

Naopak záložník Cheick Tioté možná Newcastle opustí, rýsuje se totiž jeho dvanáctimilionový přestup do italské Neapole. (Sun on Sunday)

Liverpool údajně není spokojený s výkony brankáře Simona Mignoleta a hodlá ho už v lednu nahradit Netem – pětadvacetiletým gólmanem z Fiorentiny. (Daily Star Sunday)

OSTATNÍ FÁMY


Trenér Brendan Rodgers žádá Stevena Gerrarda a vedení Liverpoolu, aby se obě strany domluvily na prodloužení hráčova kontraktu. (Sun on Sunday)

Rodgers jedním dechem dodal, že nechápe, proč útočník Luis Suárez nefiguruje v užším seznamu kandidátů na zisk Zlatého míče. (Sunday Express)

Trenér Louis van Gaal přilil olej do ohně před dnešním manchesterským derby, když prohlásil, že navzdory aktuální formě jsou „Citizens ještě několik světelných let za United.“ (Observer)

Za vynikající formou křídelníka Alexise Sáncheze z Arsenalu stojí jednoduchý recept – chilský zabiják údajně nikdy neodpočívá a každý den tvrdě trénuje. (Talksport)

...A JEDNA NAKONEC


Záložník Eden Hazard už sice v Anglii kope třetím rokem, ale zatím příliš nezná názvy klubů z nižších soutěží. V jednom z rozhovorů totiž Shrewsbury zaměnil za Strawberry. (Daily Star)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - sobota 01.11.2014