Footballový boulevard – sobota 01.11.2014

Real Madrid touží po gólmanovi Hugu Llorisovi z Tottenhamu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 01.11.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Tottenham se připravuje na to, že v lednu bude muset čelit nabídce Realu Madrid na brankáře Huga Llorise. (Daily Express)

Neapol je prý připravená zaplatit vysoké odstupné za útočníka Maria Balotelliho z Liverpoolu. (Metro)

Nizozemský útočník Klaas Jan-Huntelaar jedná o nové smlouvě se Schalke, ale zájem o něj mají také Arsenal a Liverpool. (Daily Mirror)

Záložník Tom Ince má prý nadále budoucnost v Hullu, i když odešel na hostování do Nottinghamu Forest. (talksport)

OSTATNÍ FÁMY

Liverpool brzy začne jednat s kapitánem Stevenem Gerrardem o nové smlouvě. (Liverpool Echo)

Trenér Manchesteru City Manuel Pellegrini se domnívá, že Manchester United není o moc lepší než v minulé sezoně, i když v létě utratil 151 milionů liber za nové posily. (Daily Mirror)

Pellegrini rovněž prohlásil, že Manchester City si v létě nemohl dovolit koupit křídelníka Angela Di Mariu kvůli pravidlu finančního fair play. (goal.com)

Trenér Evertonu Roberto Martínez prý nemá strach o pokračování kariéry útočníka Arouny Koného, přestože hráč se možná uzdraví až v květnu příštího roku. (Guardian)

Trenér Bayernu Mnichov Pepe Guardiola v roce 2016 z německého klubu odejde a možná nahradí Arsena Wengera v Arsenalu. (London Evening Standard)

Bývalého trenéra Manchesteru United a Evertonu Davida Moyese chce na lavičku španělský Real Sociedad. (Daily Star)

Trenér Aston Villy Paul Lambert prý neustále cítí hrozbu vyhazovu, ale tvrdí, že se jedná o součást práce kouče. (Birmingham Mail)

Útočník Samuel Eto´o by prý s Evertonem rád vyhrál Evropskou ligu, která mu ještě ve sbírce trofejí chybí. (Liverpool Echo)

…A JEDNA NAKONEC

Záložník Liverpoolu Adam Lallana se se synem vydal do Safari parku v Knowsley, kde mu ale opice poškodily jeho auto. (Daily Star)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – pátek 31.10.2014