Footballový boulevard – pátek 31.10.2014

Trenér Harry Redknapp zakáže hráčům QPR používat Twitter, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 31.10.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United monitoruje výkony ghanského útočníka Abdula Majeeda Warise, aspoň to tvrdí hráčův klub Trabzonspor. (Daily Mail)

Crystal Palace i QPR mají zálusk na obránce Benoita Assou-Ekotta z Tottenhamu, ale nechtějí platit hráčovu gáži 40 tisíc liber týdně. (Daily Mirror)

Křídelník Shaun Wright-Phillips letos v Premier League ještě nenastoupil, ale odmítl jít na hostování a chce se porvat o místo v QPR. (talksport)

Majitel Fulhamu Šahíd Chan je připravený poskytnout novému trenérovi Kitu Symonsovi v lednu dostatek peněz na nové posily, které vrátí klub zpět do Premier League. (Daily Express)

Italská Neapol odmítá zvěsti o tom, že chce přivést útočníka Maria Balotelliho z Liverpoolu. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Bývalý záložník Manchesteru United Roy Keane řekl, že jeho někdejší spoluhráč Paul Scholes byl příliš líný na to, aby dělal rozhovory v televizi. (Daily Express)

Útočník Samuel Eto´o si prý už díky tomu, že přinesl do týmu vítěznou mentalitu, vysloužil novou smlouvu v Evertonu. (Daily Mirror)

Fotbalová asociace vytěžila na pokutách za nevybíravá vyjádření na sociálních sítích v minulých třech letech už 350 tisíc liber, řešila 121 případů. (Guardian)

Podle bývalého útočníka Rodneyho Marshe míří trenér Manchesteru City Manuel Pellegrini za vyhazovem. (talksport)

Trenér West Hamu Sam Allardyce nechce opakovat loňskou krizi se zraněnými hráči a novým posilám Enneru Valenciovi, Mauru Záratemu a Diafru Sakhovi možná dá během Vánoc pár dní volna. (Daily Express)

Bývalý křídelník Arsenalu Perry Groves tvrdí, že Gunners mohou vyhrát Premier League, pokud přivedou do týmu Samiho Khediru z Realu Madrid. (London Evening Standard)

Trenér QPR Harry Redknapp ukončil spory se záložníkem Adelem Taarabtem a možná jej nasadí do nedělního ligového utkání s Chelsea. (Sky Sports)

Redknapp po pokutě pro obránce Ria Ferdinanda zakáže svým hráčům používat Twitter. (getwestlondon.co.uk)

…A JEDNA NAKONEC

Španělští fotbalisté Suso a José Enrique nazpívali speciální povzbuzující píseň pro svého spoluhráče z Liverpoolu Maria Balotelliho. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 30.10.2014