Footballový boulevard – čtvrtek 30.10.2014

Záložník Dortmundu Marco Reus by mohl zakotvit v Liverpoolu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 30.10.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Jednání záložníka Marca Reuse s Dortmundem o nové smlouvě ztroskotala a největším adeptem na jeho získání je Liverpool. (Metro)

Trenér Tottenhamu Mauricio Pochettino chce ze Southamptonu přivést útočníka Jaye Rodrigueze. (Daily Mirror)

V hledáčku Arsenalu je třicetiletý obránce Stephan Lichtsteiner z Juventusu Turín. (talksport)

Trenér Arsene Wenger chce do Arsenalu rovněž přivést záložníka Romula, do Spartaku Moskva za něj prý pošle 9,5 milionu liber a útočníka Yayu Sanoga na hostování. (Daily Express)

O obránce Omera Topraka z Leverkusenu se zajímají Manchester United, Liverpool a Tottenham. (Daily Star)

OSTATNÍ FÁMY

Někteří fotbalisté QPR údajně vítají třízápasový trest pro obránce Ria Ferdinanda za jeho urážlivý tweet, protože se domnívají, že bez zkušeného zadáka je tým silnější. (Daily Mirror)

Útočník Liverpoolu Daniel Sturridge se obává, že jeho svalové potíže mohou být dědičný příznak. (Daily Telegraph)

Bývalý gólman Manchesteru United Peter Schmeichel momentálně považuje Citizens za „větší“ klub než Red Devils. (Manchester Evening News)

Trenér Bournemouthu Eddie Howe prozradil, že ruský majitel klubu Maxim Demin nechodí na zápasy týmu, jelikož se domnívá, že nosí smůlu. (Bournemouth Echo)

Rozhodčí Mark Clattenburg je prý velmi zklamaný z toho, že o víkendu nebude pískat žádný zápas. (Sun)

Předseda Boltonu Phil Gartside popřel spekulace o prodeji klubu do rukou thajských majitelů. (Guardian)

Šéfové rozhodčích Mike Riley a Howard Webb budou v Nizozemí studovat, zda by i v Premier League fungovaly opakované záběry sporných situací. (Sun)

Lékař španělského národního týmu Juan Jose García Cota tvrdí, že forvard Chelsea Diego Costa neměl na srazu reprezentace žádné potíže s kolenem. (London Evening Standard)

Argentinský záložník Sebastian Blanco prý nad přestupem do West Bromwiche hodně váhal, ale nyní cítí, že udělal správný krok. (Birmingham Mail)

Záložník Evertonu Darron Gibson si poranil koleno a možná nestihne kvalifikační zápas o Euro 2016 proti Skotsku. (Irish Independent)

…A JEDNA NAKONEC

Útočník Leicesteru City Leonardo Ulloa sledoval v duelu s Tottenhamem své bývalé spoluhráče z Brightonu, jenže z tribuny domácích. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – středa 29.10.2014