Footballový boulevard – středa 29.10.2014

V hledáčku Chelsea se objevil obránce Gerard Piqué, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 29.10.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea už hledá náhradu za kapitána Johna Terryho, za 24 milionů liber zvažuje nákup Gerarda Piquého z Barcelony. (Daily Star)

Manchester United překvapivě zvažuje příchod obránce Ashleyho Colea z AS Řím, který by ve 33 letech mohl vytvořit konkurenci mladému Luku Shawovi. (Daily Express)

Manchester United by možná mohl získat také hvězdného Garetha Balea z Realu Madrid, kterého tlačí ze sestavy skvělé výkony Isca. Cena velšského fotbalisty může být kolem 90 milionů liber. (Daily Star)

Ačkoliv Harryho Kanea lanaří Southampton, trenér Spurs Mauricio Pochettino vidí hráčovu budoucnost v Tottenhamu. (London Evening Standard)

Aston Villa zvažuje příchod útočníka Bakaryho Saka z druholigového Wolverhamptonu. Malijský fotbalista už dal letos sedm branek. (Daily Mirror)

Nottingham Forest touží přivést na hostování nevyužitého křídelníka Toma Ince z Hullu. (Hull Daily Mail)

Arsenal se zajímá o čtyřiadvacetiletého polského záložníka Grzegorze Krychowiaka, který má ve smlouvě se Sevillou výkupní klauzuli ve výši 24 milionů liber. (Sun)

OSTATNÍ FÁMY

Záložník Evertonu Leon Osman tvrdí, bývalý kouč Toffees David Moyes nikdy nečekal, že může vést Manchester United. (Liverpool Echo)

Druholigový Fulham prý chce na lavičku trenéra Steva Bruce z Hullu. (Daily Mirror)

Kurzy na dalšího odvolaného kouče v Premier League v případě Bruce v minulých dnech spadly z 66:1 na 6:1. (Racing Post)

Obránce Hullu Alex Bruce tvrdí, že už se obrnil vůči námitkám, že hraje Premier League jen díky svému otci. (Hull Daily Mail)

Dvaatřicetiletý útočník Toronta Jermain Defoe prohlásil, že chce hrát fotbal až do čtyřicítky. (Guardian)

Průměrný roční plat trenéra ve čtvrté lize je podle nové studie pouze 50 tisíc liber, kdežto v Premier League tři miliony. (Daily Mail)

Trenér Manchesteru City Manuel Pellegrini chce vidět v nominaci na Zlatý míč víc svých svěřenců. (Independent)

Trenér Sheffieldu United Nigel Clough si pro čtvrtfinále ligového poháru přeje Chelsea nebo Liverpool. (Sheffield Star)

Trenér Tottenhamu Mauricio Pochettino tvrdí, že za slabšími výsledky týmu na domácím hřišti může i „těsné“ hřiště na White Hart Lane. (Guardian)

…A JEDNA NAKONEC

Obránce Stoke City Ryan Shawcross prý dostal zákaz bránit při standardních situacích soupeře osobně. Klub se obává, že rozhodčí mají spadeno na jeho zápasnické chvaty. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – úterý 28.10.2014