Footballový boulevard – úterý 28.10.2014

Southampton si chce pořídit Harryho Kanea z Tottenhamu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 28.10.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Italská Neapol chce už v lednu jednat o možném příchodu útočníka Maria Balotelliho z Liverpoolu. (Fichajes)

Southampton chce za deset milionů liber přivést útočníka Harryho Kanea z Tottenhamu. (Sun)

Trenér Tottenhamu Mauricio Pochettino věří v lednový příchod útočníka Jaye Rodrigueze ze Southamptonu za 15 milionů liber. (Daily Telegraph)

Arsenal je největší adept na nový klub obránce Matse Hummelse, o kterého už nejeví zájem Manchester United. (Daily Star)

Manchester United, Chelsea, Arsenal i Liverpool prahnou po křídelníkovi Zakariovi Bakkalim, který odmítl podepsat novou smlouvu s PSV Eindhoven. (Daily Express)

Výkonný ředitel Juventusu Turín Giuseppe Marotta tvrdí, že útočník Radamel Falcao chtěl v létě odejít raději do italského celku než do Manchesteru United. (London Evening Standard)

O záložníka Samiho Khediru z Realu Madrid již usiluje také Manchester City. (Daily Star)

Asistent trenéra Manchesteru United Ryan Giggs odletěl do Turecka sledovat ghanského útočníka Abdula Majeeda Warise z Trabzonsporu. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Útočník Manchesteru United Wayne Rooney si na tréninku poranil nohu a možná zmešká nedělní utkání proti Manchesteru City. (Sun)

Bývalý kapitán Manchesteru United Bryan Robson míní, že záložník Marouane Fellaini se konečně začíná prosazovat v dresu Red Devils. (Manchester Evening News)

Bývalý kouč Birminghamu City Lee Clark se patrně stane novým trenérem Blackpoolu. (Daily Express)

Útočník Luis Suárez ve své knize tvrdí, že Liverpool bude těžit z expertních taktických znalostí kouče Brendana Rodgerse. (Guardian)

Hráči čtvrtoligového Shrewsbury dostali v zápase ligového poháru proti Chelsea zákaz výměny dresů, protože klub na nové nemá peníze. (Sun)

Podle ankety by šedesát procent fanoušků Crystal Palace uvítalo prodej klubu do rukou Američana Joshe Harrise. (London Evening Standard)

Asistent trenéra Liverpoolu Colin Pascoe věří, že křídelník Lazar Markovič brzy začne naplňovat svůj talent. (Liverpool Echo)

Záložník Manchesteru City James Milner nečeká v zápase ligového poháru na hřišti Newcastlu, kde dřív působil, nikterak vřelé přijetí. (Chronicle)

Kluby z Premier League v této sezoně nasadily historicky nejmenší počet hráčů, které lze označit jako „domácí“. (Guardian)

…A JEDNA NAKONEC

Trenér Aston Villy Paul Lambert popírá, že by se obránce Matt Lowton po porážce 0:2 s QPR dostal do konfliktu s fanoušky. U tribuny prý mluvil s manželkou. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – pondělí 27.10.2014