Footballový boulevard – pondělí 27.10.2014

Do Premier League se možná vrátí Američan Clint Dempsey, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 27.10.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Španělský útočník Pedro podal v Barceloně žádost o přestup a je prý blízko dohody s Arsenalem. (Daily Express)

V hledáčku Gunners je nadále i obránce Winston Reid z West Hamu. (Daily Mirror)

Arsenalu zřejmě naopak nevyjde příchod útočníka Andre-Pierra Gignaca z Marseille, který se chystá s Olympiquem prodloužit smlouvu. (Metro)

Bayern Mnichov zvažuje angažování bývalého brankáře Manchesteru United Tomasze Kuszczaka. (Daily Mail)

Ofenzivní záložník Clint Dempsey se v lednu možná vrátí do Premier League, hráče Seattlu chtějí v Aston Ville, QPR i Stoke City. (Daily Mirror)

Tottenham plánuje nákup německého záložníka Christopha Kramera z Leverkusenu. (Metro)

OSTATNÍ FÁMY

Obránce QPR Rio Ferdinand se prý ještě nerozhodl o své další budoucnosti, ale připustil, že v květnu patrně skončí s kariérou. (Sun)

Ferdinand také potvrdil, že v zápase s Liverpoolem by sám sebe nechal na lavičce. (Sun)

Majitel QPR Tony Fernandes hrozí odchodem z klubu, pokud proti němu neustále budou bojovat i fanoušci Hoops. (Daily Express)

Trenér Liverpoolu Brendan Rodgers tvrdí, že Daniel Sturridge se nikdy nezařadí mezi nejlepší útočníky na světě, dokud se nedostane z častých zdravotních problémů. (Daily Express)

Crystal Palace bude mít zřejmě brzy nového majitele, má jím být americký byznysmen Josh Harris. (Daily Mail)

Robin van Persie sice zachránil Manchesteru United remízu s Chelsea, ale trenér Louis van Gaal jej po zápase nazval hlupákem, protože se mu nelíbila žlutá karta za hráčovu oslavu. (Daily Star)

Bývalý kouč Manchesteru United Alex Ferguson se cítí pohoršený tvrzeními, že při svém odchodu z lavičky nechal svým nástupcům přestárlý kádr. (Guardian)

Ferguson rovněž popsal kvůli četným zraněním letošní sezonu United jako „jeden krok vpřed, dva zpátky“. (Daily Telegraph)

Aston Villa letos vstřelila jen čtyři branky, ale trenér Paul Lambert věří v brzké zlepšení v ofenzivě. (Birmingham Mail)

…A JEDNA NAKONEC

Bývalý útočník Liverpoolu Luis Suárez ve své knize nadále tvrdí, že označení „negro“, kterým nazval Patrice Evru, prý nepochopí lidé, kteří neumí španělsky. (Guardian)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – neděle 26.10.2014