Footballový boulevard – neděle 26.10.2014

Útočník Bojan Krkić hrozí odchodem ze Stoke City, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 26.10.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Roberto Martínez z Evertonu upozorňuje všechny zájemce, že záložník Ross Barkley není na prodej. Za žádnou cenu. (Daily Star)


Teprve devatenáctiletý záložník Daley Sinkgraven z Heerenveenu má před sebou zřejmě slibnou kariéru. Jeho výkony totiž bedlivě sledují zástupci Manchesteru United, Liverpoolu. Realu Madrid nebo Barcelony. (Sunday Mirror)

Útočník Bojan Krkić není spokojen s herním vytížením ve Stoke - údajně se dokonce ostře pohádal s koučem Markem Hughesem a hrozí, že v lednu Britannia Stadium opustí. (Sun)

Pokud se některý z týmů pokusí koupit jednadvacetiletého útočníka Saida Berahina z West Bromwiche, bude muset zaplatit nejméně 25 milionů liber. (Mail on Sunday)

Kouč Gus Poyet ze Sunderlandu uvedl, že o hráčských přestupech v klubu rozhoduje zejména on. Pak je ovšem přinejmenším zvláštní, proč si včera stěžoval na nedostatek obránců v prvním týmu. (Sunderland Echo)

Vedení Celtiku je natolik spokojeno s výkony útočníka Johna Guidettiho a obránce Jasona Denayera, že si je chce v týmu udržet déle, než jen do léta. Oba fotbalisté ve Skotsku hostují z Manchesteru City. (Sunday Herald)

OSTATNÍ FÁMY

Podle Cristiana Ronalda z Realu Madrid se Manchester United brzy stane anglickým šampionem – díky osobě kouče Louise van Gaala. (Sunday Mirror)


Ronaldo však jedním dechem připustil, že letos to ještě nebude. Tuto sezónu prý nejspíše ovládne londýnská Chelsea. (Sunday Times)

Útočník Sergio Agüero možná stane před disciplinární komisí za to, že v zápase svého Manchesteru City s West Hamem šlápl na záložníka Marka Nobla. (Sun)

Trenér David Moyes se zřejmě co nevidět vrátí do práce – média ho nejčastěji spojují s lavičkou Interu Milán. (Mail on Sunday)

Podle kouče Alana Pardewa má jeho Newcastle sílu na to, aby bojoval o evropské poháry. A to i přes to, že momentálně okupuje sestupové příčky. (Newcastle Chronicle)

...A JEDNA NAKONEC


José Mourinho v žertu varoval Ángela Di Maríu, že pokud se v zápase Manchesteru United s Chelsea bude pohybovat s míčem v blízkosti jeho trenérského prostoru, portugalský kouč vyskočí z lavičky a zakročí – podobně, jako to udělal v charitativním zápase Ollymu Mursovi.

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - sobota 25.10.2014