Footballový boulevard – sobota 25.10.2014

Manchester United chce vyztužit obranu Ezequilem Garayem, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 25.10.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Podle kouče Paula Lamberta má Aston Villa opci na trvalou koupi záložníka Toma Cleverleyho z Manchesteru United. Zda ji však v lednu skutečně využije, to zatím Lambert neprozradil. (Guardian)


Šestadvacetiletý křídelník Juan Cuadrado, o kterého se v poslední době zajímaly kluby Chelsea a Manchester United, je blízko podpisu nové smlouvy s Fiorentinou. (Daily Express)

Trenér Louis van Gaal nevyloučil možnost, že jeho Manchester United nabídne angažmá brankáři Victoru Valdésovi. Bývalý strážce barcelonské svatyně se momentálně v kempu United zotavuje ze svého zranění. (Daily Express)

Van Gaal dále uvedl, že už ví, kterým hráčem vyztuží svou chatrnou defenzívu – v jeho hledáčku uvízl argentinský stoper Ezequiel Garay ze Zenitu Petrohrad. (Daily Mirror)

Německý záložník Sami Khedira výrazně snížil svoje platové požadavky a je ochoten se spokojit se mzdou 80 000 liber týdně. Hodil tím rukavici Arsenalu, který o hráče Realu Madrid dlouhodobě jeví zájem. (Metro)

OSTATNÍ FÁMY


Záložník Erik Lamela doufá, že výjimečný gól, který dal ve čtvrtečním zápase proti Asterasu, bude zlomovým bodem v jeho působení v Tottenhamu. (Daily Mail)

Kouč Sam Allardyce se vysmál své přezdívce „trenér nakopávaných míčů“, kterou ho počastovali někteří kolegové z Premier League. Podle lodivoda West Hamu je to jen chabá výmluva těch, kteří s „kladiváři“ prohráli. (Daily Telegraph)

Obránce Rio Ferdinand zvažuje, že po skončení letošní sezóny ukončí svou bohatou fotbalovou kariéru. (Independent)

Zkušený stoper jedním dechem dodal, že jakmile své kopačky pověsí na hřebík, ihned se vrhne na dráhu fotbalového kouče. (Sun)

Trenér Gus Poyet si veřejně postěžoval na úzký kádr svého Sunderlandu. Nelíbí se mu hlavně obrana – na soupisce Black Cats totiž figuruje pouze šest čistokrevných beků. (Northern Echo)

Podle některých spekulací kouč Brendan Rodgers z Liverpoolu uvažoval o tom, že si přivede nového asistenta – specialistu na defenzivní činnost. Severoirský kouč to ale vyvrací. (Guardian)

...A JEDNA NAKONEC


Útočník Sergio Agüero přiznal, že během mistrovství světa v roce 1998, kdy mu bylo pouhých 10 let, u televizní obrazovky sprostě nadával Michaelu Owenovi. Za to, že anglický útočník dal jeho Argentině gól. Později ale zmoudřel a Owen se naopak stal jeho idolem. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - pátek 24.10.2014