Footballový boulevard – pátek 24.10.2014

Petr Čech možná zamíří do Turecka, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 24.10.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Liverpool ukončil svůj zájem o brankáře Victora Valdése, který podle posledních informací momentálně trénuje v táboře Manchesteru United. (Liverpool Echoo)


Pokud by se Valdés skutečně upsal Manchesteru United, s největší pravděpodobností by to znamenalo lednový odchod Anderse Lindegaarda. (Daily Express)

Sedmadvacetiletý bránce Ignazio Abate z AC Milán se ocitl v hledáčku Liverpoolu, kde by mohl nahradit Glena Johnsona. Ten je totiž podle mnohých spekulací na odchodu. (Daily Mirror)

Real Madrid by rád koupil mexického útočníka Javiera Hernándeze natrvalo, ale 17 milionů liber, které za hráče požaduje Manchester United, mu přijde příliš. (Daily Express)

Český brankář Petr Čech možná už v lednu opustí Chelsea a poněkud překvapivě zamíří do tureckého Besiktase. (Talksport)

OSTATNÍ FÁMY


Rychlonohý křídelník Arjen Robben z Bayernu Mnichov zcela vyloučil možnost návratu do Premier League. Prý o tom vůbec neuvažuje. (Daily Telegraph)

Podle záložníka Luky Modriće z Realu Madrid může být Liverpool rád, že ve středečním zápase Ligy mistrů prohrál proti madridskému celku jen 3:0. Bílý balet už se totiž ve druhé půli šetřil na víkendový souboj s Barcelonou. (Daily Mail)

Obránce Per Mertesacker má jasno v tom, proč se Arsenalu herně nedaří – někteří hráči prý na trénincích neodevzdávají 100 %. (Daily Telegraph)

Kouč Brendan Rodgers připustil možnost, že útočník Mario Balotelli už nikdy nebude dost dobrý na to, aby mohl hrát v základní sestavě Liverpoolu. (Sun)

…A JEDNA NAKONEC


Bývalý obránce Arsenalu Martin Keown uvedl, že o dresy Thierryho Henryho byl po každém zápase obrovský zájem. Klub prý dokonce Henrymu vyhrožoval, že si za každý odevzdaný dres bude muset zaplatit. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - čtvrtek 23.10.2014