Footballový boulevard – středa 22.10.2014

Garry Monk dává hráčům Swansea pokuty za filmování, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 22.10.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Arsenal a Manchester City mají zájem o jedenadvacetiletého obránce Liama Moora z Leicesteru. (Sun)

Záložníka Yayu Tourého možná v Manchesteru City nahradí Mesut Özil z Arsenalu. (Metro)

Manchester United se možná znovu pokusí přivést z Interu Milán záložníka Fredyho Guarina. (Daily Star)

Útočník Chelsea Fernando Torres, který momentálně hostuje v AC Milán, by v lednu mohl odejít do Schalke. Do týmu jej chce nový kouč Roberto Di Matteo. (Bild)

Arsenalu a Chelsea se patrně nepodaří přivést útočníka Munira El Haddadiho z Barcelony, chystá se podepsat nový kontrakt na Nou Campu. (Daily Express)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Manchesteru City Manuel Pellegrini viní ze ztraceného dvougólového vedení na hřišti CSKA Moskva mrazivé počasí. (Independent)

Obránce Luke Shaw tvrdí, že fanoušci Manchesteru United jej zatím ještě neviděli v elitní formě. (Guardian)

Chelsea postrádá před utkáním s Manchesterem United útočníky. Mimo je Diego Costa, v úterý se v Lize mistrů zranil i Loic Rémy a k dispozici tak zůstává pouze zkušený Didier Drogba. (Daily Telegraph)

Trenér Swansea Garry Monk prozradil, že hráčům dává za nahrané pády pokuty i v tréninku. (Daily Mirror)

Trenér Sunderlandu Gustavo Poyer odmítá vzít zodpovědnost za výprask 0:8 se Southamptonem na sebe. Za sílu týmu prý do ohně ruku strčit nemůže. (Daily Mail)

Pokud by se Arsene Wenger nechal zlákat nabídkou Monaka, bude Arsenal chtít na lavičku Carla Ancelottiho z Realu Madrid. (Daily Express)

Queens Park Rangers možná potrestá trenéra Harryho Redknappa za zdrcující veřejnou kritiku záložníka Adela Taarabta. (Daily Telegraph)

Bývalý fotbalista Manchesteru City a anglické reprezentace Rodney Marsh tvrdí, že kapitán Liverpoolu Steven Gerrard má to nejlepší za sebou. (talksport)

…A JEDNA NAKONEC

Za neslavným soubojem spoluhráčů z Newcastlu Kierona Dyera a Lee Bowyera z roku 2005 v utkání s Aston Villou stál fakt, že Dyer řekl Bowyerovi, že postrádá základní fotbalové dovednosti. (Newcastle Evening Chronicle)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – úterý 21.10.2014