Footballový boulevard – středa 15.10.2014

Brankář Petr Čech možná obdrží nabídku z Realu Madrid, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 15.10.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Juventus Turín chce v lednu koupit z Manchesteru United záložníka Juana Matu, ale zájem má i Valencie. (Daily Express)

V hledáčku Juventusu Turín je také mexický útočník Javier Hernández, který je momentálně na hostování v Realu Madrid. (Daily Star)

Real Madrid touží po příchodu brankáře Petra Čecha z Chelsea. (Evening Standard)

Bývalý kouč Liverpoolu Rafael Benítez si chce do Neapole přivést obránce Reds Glena Johnsona. (Daily Mirror)

Záložník Chelsea Oriol Romeu prý nemá kvůli nabitému kádru Chelsea problém zůstat na hostování ve Stuttgartu. (Sun)

Agent záložníka Marcela Brozovice z Dinama Záhřeb tvrdí, že v listopadu bude jednat o hráčově přestupu do Arsenalu. (Daily Mail)

Tottenham zvažuje příchod jedenadvacetiletého útočníka Anteho Rebiče z Fiorentiny. (talksport)

OSTATNÍ FÁMY

Útočník Barcelony Luis Suárez tvrdí, že Liverpool by se bez něj nikdy nepřiblížil boji o titul. (Daily Mirror)

Bývalý záložník Manchesteru United Paul Scholes míní, že křídelník Raheem Sterling nepotřebuje po utkání dva dny na odpočinek. (Independent)

Trenér Evertonu Roberto Martínez věří, že útočník Romelu Lukaku naplní očekávání, přestože letos zatím nepředvádí tak dobré výkony. (Liverpool Echo)

Trenér Burnley Sean Dyche tvrdí, že ho nijak neznepokojují řeči o jeho možném vyhazovu. (Times)

Trenér Tottenhamu Mauricio Pochettino prý při volbě kapitána týmu zcela přehlížel obránce Jana Vertonghena. (Daily Telegraph)

Útočník Chelsea Diego Costa neodjížděl na reprezentační sraz zcela fit, ale zdá se, že jeho stav se aspoň nezhoršil. (Guardian)

Bývalý záložník Swansea Andrea Orlandi tvrdí, že nahrazení Michaela Laudrupa koučem Garrym Monkem bylo nejlepší rozhodnutí, jaké klub udělal. (South Wales Evening Post)

Bývalý předseda Newcastlu Sir John Hall nabádá fanoušky Magpies, aby potlačili svůj hněv a postavili se za tým. (Daily Star)

Současný trenér Crystal Palace Neil Warnock se prý rád přesune do pozice ředitele klubu, pokud se najde jeho nástupce. (Sun)

Southampton možná bude mít problém udržet kouče Ronalda Koemana, spekuluje se o něm jako o novém trenérovi nizozemské reprezentace. (Daily Mirror)

…A JEDNA NAKONEC

Muž, který se nápadně podobá útočníkovi Robertu Lewandowskimu, se prý snažil svého vzhledu využít ke sjednávání schůzek se ženami, když se vydával za polského forvarda. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – úterý 14.10.2014