Footballový boulevard – sobota 27.09.2014

Liverpool lanaří útočníka Karima Benzemu z Realu Madrid, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 27.09.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Liverpool údajně nabídne v lednu 40 milionů liber za útočníka Karima Benzemu z Realu Madrid. (Daily Star)

Chelsea má prý zálusk na útočníka Lionela Messiho z Barcelony a možná za něj v lednu nabídne až 118 milionů liber. (Daily Mirror)

Arsenal chce v lednu přivést levého obránce Vitorina Antunese, jenž má ve smlouvě s Malagou výkupní klauzuli ve výši 2,5 milionu liber. (Daily Mirror)

Trenér Evertonu Roberto Martínez vyloučil odchod záložníka Rosse Barkleyho do Manchesteru City. (Times)

Útočník Andre Schürrle se prý soustředí pouze na výkony v Chelsea, i když panuje zájem ze strany Atlétika Madrid o jeho služby. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Majitel Newcastlu United Mike Ashley se vysmál tvrzení, že pokud „straky“ v pondělí nevyhrají ve Stoke, trenér Alan Pardew skončí. (Independent)

Záložník Liverpoolu Adam Lallana přiznal, že v mládí kvůli Reds brečel, protože byl fanoušek Evertonu. (Daily Mirror)

Trenér Chelsea José Mourinho naříká nad tím, že nemůže ovlivnit pozvánku do španělské reprezentace pro útočníka Diega Costu, který má zdravotní potíže. (Times)

Vzhledem k nedostatku obránců jsou na soupisce Manchesteru United pro duel s West Hamem i jedenadvacetiletý Tom Thorpe a devatenáctiletý Paddy McNair. (Guardian)

Trenér Alan Irvine prý zatím nemá v úmyslu dělat z obránce Joleona Lescotta kapitána týmu. (Birmingham Mail)

Záložník Stewart Downing si pochvaluje angažmá ve West Hamu a tvrdí, že se současnou formou by nastupoval i v sestavě Liverpoolu, odkud k Hammers přišel. (Daily Telegraph)

Záložník Manchesteru City Samir Nasri musí na operaci s tříslem a týmu bude asi měsíc chybět. (Daily Telegraph)

Bývalý obránce Liverpoolu Jamie Carragher označil letošní výkony Reds za „velmi slabé“. (Daily Mail)

Podle kouče Arsenalu Arsena Wenger nemá Tottenham šanci na převratné úspěchy, pokud do klubu nepřijde majitel s možností rozsáhlých investic. (Daily Express)

V sestavě Manchesteru United se proti West Hamu poprvé objeví také obránce Luke Shaw. (Sun)

Někteří hráči Premier League, jmenovitě Eden Hazard, Samir Nasri či Rio Ferdinand, si stěžují, že v počítačové hře FIFA 15 jsou malí, pomalí, mají špatné účesy a chybí jim herní dovednosti. (Daily Star)

…A JEDNA NAKONEC

Nečekaný dárek dostal od záložníka Swansea Jonja Shelveyho sedmiletý fanoušek Harry Jacobs. Hráče sice v dopise požádal o návštěvu ve škole, Shelvey ale mladíkovi navrhl, aby dělal před domácím zápasem maskota a pak sledoval duel s rodinou v ředitelské lóži. (swanseacity.net)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – pátek 26.09.2014