Footballový boulevard – středa 10.09.2014

Dani Alvés má řadu anglických nápadníků, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 10.09.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Obránce Barcelony Dani Alvés je novým překvapivým přestupovým terčem pro Manchester United a Liverpool. O 31letého Brazilce se zajímá i Manchester City a Juventus. (Daily Express, Talksport)

Morgan Schneiderlin, 24letý záložník Southamptonu, přiznal, že chtěl v létě zoufale opustit svůj klub. Ten však nakonec jeho přestup zarazil. (Daily Mirror)

Chystá Arsenal další přestupovou bombu?! No dobře… Tentokrát Wenger ustoupil ze svých netypických rozhazovačných praktik a v lednový termín hodlá přivést 19letého záložníka Barcelony Sergiho Sampera. Jeho výstupní klauzule činí 9,6 milionu liber. (Metro)

Paco Alcacer díky zranění Diega Costy nastoupil v základní sestavě Španělska, skóroval a hned se dostal do povědomí anglických plátků. Zájem o něj má údajně Arsenal a Chelsea – Valencia proto pracuje na novém kontraktu pro svůj 21letý klenot. (Talksport)

Klub ze Stamford Bridge se nově uchází také o 19letého křídelníka Aston Willy Jacka Grealishe. A to i přesto, že mu birminghamský klub nabízí novou čtyřletou smlouvu. (Daily Mail)

Huntelaar do Anglie? 31letý kanonýr je v hledáčku Arsenalu, Liverpoolu a Tottenhamu. To se nicméně nelíbí Schalke, jež reague – a podobně jako Valencia pracuje na novém kontraktu pro svou klíčovou oporu. (Daily Express)

OSTATNÍ FÁMY

V reprezentační pauze vylétl i Fabien Delph, který hájí barvy Aston Villy. Její majitel Randy Lerner se obává, že jeho 24letý záložník vyslyší nabídky větších týmů, proto připravil pro hráče novou čtyřletou smlouvu. Během ní by si měl vydělat 50 tisíc liber týdně. (Daily Star)

Výplatnice Queen’s Park Rangers je vyšší než součet platů italského velkoklubu AC Milán. (Daily Telegraph)

Mezitím hrozí QPR při dalším sestupu sešup až do páté nejvyšší soutěže. A to v případě, že odmítnou zaplatit pokutu vzniklou porušením Financial Fair Play pravidel. (Times)

Bývalý kapitán Anglie a současný kapitán Chelsea John Terry poradil 19leté hvězdě Raheemu Sterlingovi, aby pokračoval ve svém vývoji tím, že si bude krájet čím dál větší krajíc. (Sun)

Marouane Fellaini nepatří k oporám Manchesteru United, což by se však mohlo změnit. Manažer Louis van Gaal údajně 26letému záložníkovi sdělil, že pro něj má důležitou pozici v týmu. (Daily Star)

Edin Džeko prohlásil, že Chelsea je největším soupeřem jeho Manchesteru City v honbě za obhajobou titulu v Premier League. (Daily Mirror)

Zinedine Zidane se nechal slyšet, že neúčast Walesu a jeho hvězdy Garetha Balea na příštím Euru ve Francii by byla tragédie. (Wales Online)

…A JEDNA NAKONEC

Bývalý obránce Liverpoolu Daniel Agger se projevil jako velký dobrák. Zaplatil totiž dánské reprezentaci bezdomovců pobyt na mistrovství světa v Chile. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - úterý 09.09.2014