Footballový boulevard – neděle 07.09.2014

Záložník Tiago z Atlétika Madrid v létě odmítl přestup do Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 07.09.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester City a Arsenal svedou souboj o podpis křídelníka Marca Reuse z Dortmundu, cena může být až 25 milionů liber. (Daily Star)Tučně

Manchester City rovněž plánuje přivést ze Southamptonu útočníka Jaye Rodrigueze, trenér Manuel Pellegrini prý chce v týmu víc Angličanů. (Sun)

Liverpool už tlačí na gólmana Victora Valdese, který se zotavuje ze zranění kolena. Klub chce smlouvu podepsat co nejdřív. (Liverpool Echo)

Queens Park Rangers zvažuje příchod portugalského útočníka Huga Almeidy na hostování. (Sunday Mirror)

Manchester United si díky nové smlouvě se společností Adidas bude moct dovolit každý rok koupit jednu novou hvězdu. (Sunday Telegraph)Tučně

Záložník Manchesteru City Albert Rusnak podává velmi dobré výkony na hostování v klubu SC Cambuur a zájem o něj projevuje několik celků z Anglie i Nizozemska. (Sky Sports)

Záložník Tiago připustil, že v létě odmítl „skvělou“ nabídku Chelsea a raději zůstal v Atlétiku Madrid. (Evening Standard)

Obránce QPR Rio Ferdinand prý nedokáže uvěřit tomu, že Manchester United prodal útočníka Dannyho Welbecka do Arsenalu. (Sun)

OSTATNÍ FÁMY

Fotbalová asociace má prý seznam hráčů, kteří jsou podezřelí v souvislosti s korupcí. (Mail on Sunday)

Trenér anglické reprezentace Roy Hodgson zvažuje, zda nasadit útočníka Wayna Rooneyho v duelu proti Švýcarsku na levé křídlo. (Sunday Telegraph)

Útočník Radamel Falcao prý po příchodu do Manchesteru United cítil radost jako malý kluk. (Observer)

Trenér Chelsea José Mourinho tvrdí, že velké utrácení je pro klub minulost. (Eurosport)

Bývalý trenér anglické reprezentace Terry Venables míní, že Albion musí sázet na ofenzivní umění mladého Raheema Sterlinga z Liverpoolu. (Independent)

Bývalý anglický reprezentant Matt Le Tissier vidí jako správnou náhradu za zraněného útočníka Daniela Sturridge v útoku Albionu zkušeného Rickieho Lamberta. (talksport)

Technický ředitel Franco Baldini v Tottenhamu možná přijde o místo, protože se mu v létě nepovedlo do klubu přivést útočníka. (Sunday Mirror)

…A JEDNA NAKONEC

Záložník Manchesteru United Angel Di Maria tvrdí, že jeho bývalý klub Real Madrid mu poslal dopis s doporučením, aby nehrál finále mistrovství světa a raději šetřil svoji nohu, kterou si na turnaji poranil. (Independent)

Pozn.: 1 libra = přibližně 34 korun

Footballový boulevard – sobota 06.09.2014