Footballový boulevard – sobota 06.09.2014

Juventus Turín má zálusk na záložníka Juana Matu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 06.09.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Francouzský záložník Adrien Rabiot se nevlezl na soupisku Paris Saint-Germain a v zimě odejde do Arsenalu či Chelsea. (Daily Express)

Juventus Turín plánuje v lednu přivést z Manchesteru United záložníka Juana Matu. (Daily Mirror)

Interu Milán se v poslední den přestupového období nepovedlo ulovit Fabia Boriniho z Liverpoolu, italský celek chtěl hráče na roční hostování. (talksport)

Manchester United a Liverpool se přetahují o německého záložníka Christopha Kramera z Dortmundu. (Daily Express)

Trenér Stoke City Mark Hughes chce v lednu přivést na hostování osmnáctiletého záložníka Adamu Traorého z Barcelony. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Útočník Liverpoolu a anglické reprezentace Daniel Sturridge si poranil stehenní sval a mimo hru bude až do Vánoc. (Evening Standard)

Brankář Chelsea Thibaut Courtois si díky nové smlouvě přijde na 80 tisíc liber týdně. (Times)

Courtois se prý cítí zvláštně, protože sebral pozici jedničky Petru Čechovi. (Daily Star)

Bývalý záložník Manchesteru United Paul Scholes vítá příchod útočníka Radamela Falcaa, ale netuší, jak trenér Louis van Gaal všechny hvězdy poskládá v sestavě. (Independent)

West Ham popírá, že nedává dostatek peněz na svůj ženský oddíl. Kritika se na klub snesla poté, co se na internetu objevily stránky žádající o finanční pomoc s koupí dresů a pronájmu hřiště pro ženy. (Guardian)

Brankář Joe Hart brzy podepíše nový pětiletý kontrakt s Manchesterem City. (Daily Telegraph)

Majitel QPR Tony Fernandes prý obdivuje práci trenéra Harryho Redknappa a věří, že klub zůstane v Premier League příštích dvacet sezon. (Guardian)

…A JEDNA NAKONEC

Útočník Liverpoolu Mario Balotelli je znovu v problémech. V přátelském utkání s Wolverhamptonem, které se hrálo bez diváků, prý šlápl na soupeře. (Daily Express, Daily Star)

Pozn.: 1 libra = přibližně 34 korun

Footballový boulevard – pátek 05.09.2014