Footballový boulevard – pátek 05.09.2014

Arsenal možná angažuje veterána Maria Yepese, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 05.09.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Záložník Newcastlu Rolando Aarons odehrál v Premier League jen 39 minut a už se o něj zajímají Manchester City a Liverpool. (Daily Star)

Generální manažer Schalke Horst Heldt popřel, že Arsenal se v závěru přestupového období snažil koupit útočníka Klaase-Jana Huntelaara. (London Evening Standard)

Arsenalu se v létě nepodařilo nahradit Thomase Vermaelena a možná krátkodobě angažuje osmatřicetiletého kolumbijského veterána Maria Yepese. (Daily Star)

Manchester United bude i v lednu pokračovat v utrácení milionů, v hledáčku klubu jsou záložník Kevin Strootman z AS Řím a obránce Mats Hummels z Dortmundu. (Times)

Trenér United Louis van Gaal ale připustil, že Hummelse možná nezíská dřív než v roce 2017, kdy hráči končí smlouva. (Daily Telegraph)

Jakmile se brankář Victor Valdes zotaví ze zranění kolena, podepíše smlouvu s Liverpoolem. (Daily Mail)

Liverpool si ale musí zažádat o výjimku, aby Valdes mohl za tým nastoupit dřív než v lednu. (ESPN)

Osmnáctiletý záložník Zakaria Bakkali odmítl podepsat novou smlouvu s PSV Eindhoven, což vzbudilo zájem Chelsea, Arsenalu, Liverpoolu i Manchesteru City. (Daily Express)

O patnáctiletého norského reprezentanta Martina Odegaarda stojí vedle Manchesteru United také Liverpool. (Metro)

Bývalý útočník Birminghamu City Nikola Žigič tvrdí, že ještě před příchodem Dannyho Welbecka o něj usiloval Arsenal. (Times)

OSTATNÍ FÁMY

Záložník Frank Lampard prý stále cítí zklamání z toho, že neměl možnost se pořádně rozloučit s fanoušky Chelsea. (Sun)

Newcastle se obává, že útočník Siem de Jong bude kvůli zranění třísel chybět několik měsíců. (Daily Mirror)

Levý obránce Liverpoolu Alberto Moreno je rád, že se mu proti Tottenhamu podařilo napravit nepovedený debut proti Manchesteru City. (Sun)

Trenér Coventry City Steven Pressley tvrdí, že návrat do domácí Ricoh Areny je pro klub největší událostí od vítězství v FA Cupu v roce 1987. (Daily Express)

Záložník Kieran Richardson prozradil, že mu nový asistent Aston Villy Roy Keane pomohl zhubnout. (Daily Express)

Záložník Liverpoolu Jordan Henderson tvrdí, že jeho klubový spoluhráč Raheem Sterling po dobrých výkonech v anglické reprezentaci zůstane nohama na zemi. (Liverpool Echo)

Předseda West Bromwiche Jeremy Peace volá po uzavření přestupového okna ještě před startem sezony Premier League. (Daily Express)

…A JEDNA NAKONEC

Francouzská televize TF1 už nemá zájem o trenéra Arsena Wengera jako o spolukomentátora zápasů francouzské reprezentace. (Guardian)

Pozn.: 1 libra = přibližně 34 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 04.09.2014