Footballový boulevard – úterý 02.09.2014

Liverpool podepíše smlouvu s brankářem Victorem Valdesem, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 02.09.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Křídelník Realu Madrid Cristiano Ronaldo tvrdí, že útočník Radamel Falcao bude pro Manchester United fantastická posila. (Daily Mirror)

Falcao bude na Old Trafford vydělávat 350 tisíc liber týdně. (Daily Express)

Bývalý kouč Manchesteru United Rene Meulensteen se domnívá, že útočník Danny Welbeck do Arsenalu výborně zapadne. (Sky Sports)

Přestup útočník Fabia Boriniho z Liverpoolu do QPR ztroskotal na hráčových přemrštěných platových nárocích. (Daily Mail)

Liverpool patrně podepíše smlouvu s brankářem Victorem Valdesem, který je po konci v Barceloně volný hráč. (Independent)

Ačkoliv útočník Jermain Defoe v pondělí přicestoval do Anglie, nepodařilo se mu najít angažmá v Premier League a zůstane v Torontu. (Daily Telegraph)

OSTATNÍ FÁMY

Záložník Aston Villy Fabian Delph tvrdí, že do anglické reprezentace mu pomohl letní dril pod vedením osobního trenéra. (Daily Mirror)

Záložník West Bromwiche Albion Craig Gardner tvrdí, že trenér Alan Irvine tým po třech zápasech bez vítězství zvedne. (Birmingham Mail)

Trenér Hullu Steve Bruce považuje za osobní výzvu dostat co nejlepší výkony ze záložníka Hatema Ben Arfy. (Sunderland Echo)

Brankář Hullu Steve Harper možná náhle ukončí hráčskou kariéru, protože dostal nabídku stát se trenérem Carlisle United v League Two. (Sun)

Záložníka Liverpoolu Jordana Hendersona překvapila podpora fanoušků po selhání anglické reprezentace na mistrovství světa. (Daily Star)

Wembley očekává ve středu večer proti Norsku nejnižší návštěvu na domácí zápas anglické reprezentace v historii. (Guardian)

Trenér anglické reprezentace do 21 let Gareth Southgate vzkázal křídelníkovi Wilfriedu Zahovi, že o návrat do týmu musí zabojovat. (Daily Star)

…A JEDNA NAKONEC

Trenér Liverpoolu Brendan Rodgers si dělal legraci z gólu Raheema Sterlinga v zápase proti Tottenhamu. Podle kouče Reds mladý záložník proplul do pokutového území jako Ricky Villa a zakončoval jako Ricky Gervais. Sterling si musel obě jména najít na internetu, aby pochopil, oč jde. (Daily Express)

Pozn.: 1 libra = přibližně 34 korun

Footballový boulevard – pondělí 01.09.2014