Footballový boulevard – sobota 23.08.2014

Danny Welbeck dostal povolení k odchodu z Manchesteru United, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 23.08.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Útočník Danny Welbeck dostal od kouče Louise van Gaala povolení odejít z Manchesteru United, zájem o třiadvacetiletého Angličana jeví například Tottenham. (Times)


Liverpool v nejbližších hodinách oznámí příchod útočníka Samuela Eto´a, kamerunský fotbalista už na Anfieldu podstoupil zdravotní prohlídku a měl by s klubem podepsat roční smlouvu. (Daily Mirror)

Kouč Gus Poyet stále věří, že se mu během léta podaří z Liverpoolu vykoupit italského útočníka Fabia Boriniho. (Daily Express)

Barcelona údajně nabídka 48 milionů liber za křídelníka Angela di Maríu z Realu Madrid, vedení klubu ale nabídku okamžitě smetlo ze stolu. Naděje Manchesteru United tak stále žije. (sport.es)

Jednadvacetiletý záložník Paul Pogba umlčel všechny spekulace o návratu do Anglie a podepsal novou smlouvu s Juventusem. (Daily Star)

Liverpool si do smlouvy s útočníkem Mariem Balotellim připsal klauzuli, podle které italský forvard dostane o 2 miliony liber ročně méně, pokud spáchá nějaký disciplinární prohřešek. Balotelli navíc bude na Anfieldu pobírat o poznání nižší plat, než jaký má momentálně v AC Milán. (Sun)

AC Milán už si za Balotelliho vyhlíží náhradu, na San Siro by mohli zamířit Javier Hernández z Manchesteru United, Roberto Soldado z Tottenhamu nebo Fernando Torres z Chelsea. (Gazetta dello Sport)

Milánský celek mimoto hodlá vyztužit svou záložní řadu a svou pozornost zaměřil na Marca van Ginkela z Chelsea, kterého by rád přivedl na roční hostování. (Inside Futbol)

Arsenal je blízko příchodu řeckého obránce Kostase Manolase, který by měl v týmu nahradit prodaného Thomase Vermaelena. (Goal)

OSTATNÍ FÁMY


Největším favoritem na post kouče Crystalu Palace je momentálně Ally McCoist, lodivod skotských Rangers. (Independent)

Trenér José Mourinho z Chelsea přiznal, že od pondělí, kdy nechal na lavičce brankáře Petra Čecha, ještě s českým reprezentantem nemluvil. A rozhodně se mu prý nehodlá za nic omlouvat. (Daily Telegraph)

Křídelník Tom Ince nelituje toho, že odmítl nabídku od Interu Milán. Naopak v Hullu je prý spokojený a našel zde pravý domov. (Daily Mail)

Podle kouče Sama Allardyce jsou fanoušci West Hamu až příliš nároční a mají nereálné představy o tom, jak si jejich tým letos povede. (Daily Star)

...A JEDNA NAKONEC


Podle trenéra Roye Hodgsona může Anglie vyhrát Euro 2016. A to navzdory tomu, že na letošním mistrovství světa nepostoupila ani ze skupiny. (Daily Telegraph)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - pátek 22.08.2014